Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová
29. decembra 2022 o 17:45
Čas čítania 0:26

Slovák s dvomi promile sa vozil na podomácky vyrobenom traktore a na cestu si svietil mobilom

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Policajti vozidlo zastavili a zistili, že nie je schválený na prevádzku v cestnej premávke. Traktor nemal značenie ani platné doklady. Namiesto svetiel vodič používal mobil, ktorým si osvetľoval cestu.

Slovenskej polícii sa naskytol kuriózny pohľad. Na podomácky vyrobenom traktore aj s vlečkou sa vozil muž podgurážený alkoholom. Na nevšednom vozidle sa prevážal v obci Dlhé Pole smerom do obce Svederník v Žilinskom okrese, informuje o tom polícia na Facebooku.

Počas šoférovania 59-ročný muž stál a na cestu si svietil mobilom. Policajtom z Okresného dopravného inšpektorátu v Žiline sa traktor nepozdával. Zastavili ho a zistili, že nie je schválený na prevádzku v cestnej premávke. Traktor nemal značenie ani platné doklady. Namiesto svetiel vodič používal mobil, ktorým si cestu osvetľoval. 

Vodič neprešiel ani dychovou skúškou na alkohol. V krvi mu namerali dve promile alkoholu. Muža policajti zadržali, momentálne prebiehajú ďalšie procesné úkony.

Domov
Zdieľať
Diskusia