Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radim Šlechta
23. decembra 2022, 16:27
Čas čítania 0:43

Pozor pri návrate domov, na diaľnici D1 v Česku sa zrazilo 40 áut

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Zrazilo sa 38 osobných automobilov a 2 nákladné.

Diaľnicu D1 v Českej republike zablokovala séria reťazových nehôd. Dôvodom mohla byť hustá hmla, ktorá sa vytvorila v okolí vozovky. Česká polícia o tom informovala na svojom Twitteri.

Podľa Hasičskej záchrannej služby Juhomoravského kraja sa zrazilo celkom 38 osobných áut a dve nákladné vozidlá. Počet áut zverejnili hasiči na Twitteri.

„Diaľnica D1 je aktuálne od Domašova v smere na Brno uzavretá. Na mieste je veľká hmla, ktorá zapríčinila niekoľko reťazových nehôd. Obchádzková trasa je od exitu 168 cez cestu 602. Späť na diaľnicu na Kyvalke. Jazdite opatrne a nezabúdajte na hmlovky,“ upozorňuje polícia. Hasiči vodiča žiadajú o vytvorenie záchranného koridoru.

Cestu nehoda zablokovala aj vo štvrtok popoludní. Vtedy sa zrazilo dokopy dvadsať áut a štyria ľudia sa pri nehode ľahko zranili. Uzavretie diaľnice trvalo vo štvrtok celkom tri hodiny.

Domov
Zdieľať
Diskusia