Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktória Ševelová
20. decembra 2022, 19:15
Čas čítania 0:23

Messi prvú noc ako majster sveta strávil v posteli s trofejou. Už to nie je len sen!

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Argentínsky kapitán sa stal legendou. Vyhral poslednú najdôležitejšiu trofej, ktorá mu jediná chýbala v jeho „vitrínke“.

Dobré ráno,“ napísal argentínsky kapitán po zobudení na svojom Instagrame. Messiho sen o najcennejšej trofeji sa stal skutočnosťou. Túto trofej získal ako „kapitán argentínskej lode“ po finálovom zápase proti Francúzom, keď zvíťazili argentínski futbalisti až po penaltovom rozstrele.

Zo šampionátu sa argentínska výprava vrátila v utorok v skorých ranných hodinách, keď na letisku a v uliciach čakali davy oslavujúcich fanúšikov. Z utorka na stredu mal Messi v posteli inú spoločnosť ako svoju manželku alebo deti. Po jeho boku celú noc ležala trofej z majstrovstiev sveta v Katare. Už to nie je len sen, bola tam aj po zobudení.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi)

Domov
Zdieľať
Diskusia