Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
17. decembra 2022, 8:58
Čas čítania 0:27

Korenie zo slovenských predajní môže obsahovať salmonelu. Stiahli ho z obehu

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Čo spraviť, ak ho máš doma?

Spoločnosť DM drogerie na svojom webe informuje o stiahnutí z predaja výrobku dmBio čierne korenie 70 g s dátumom minimálnej trvanlivosti 09/2025 a 11/2025. Ako dôvod uvádza preventívnu ochranu spotrebiteľa, pretože podľa ich vyjadrenia „nie je možné vylúčiť, že sa v ňom môže vyskytnúť salmonela“.

DM drogerie
Zdroj: DM drogerie

Zákazníkov vyzývajú, aby výrobok nepoužívali a odniesli ho do ktorejkoľvek pobočky predajne DM. „Kvalita a bezpečnosť výrobkov sú našou najvyššou prioritou, a preto sa úprimne ospravedlňujeme za vzniknutú situáciu a komplikácie,“ dodala k veci spoločnosť.

Obdobný problém mala tohto roku firma Ferrero, ktorá musela z českého trhu stiahnuť Kinder čokoládu. Tá podobne ako výrobok z DM drogerie mohla obsahovať salmonelózu. Tou sa nakazilo zhruba 60 ľudí, väčšinu z nich tvorili deti.

Domov
Zdieľať
Diskusia