Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
TASR
6. decembra 2022, 11:48
Čas čítania 0:32

Muž dostal za krádež buldočkov Lady Gaga exemplárny trest. Vo väzení strávi veľkú časť života

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Celý incident zachytila kamera jedného z neďalekých domov.

James Howard Jackson, ktorý vlani postrelil asistenta americkej speváčky Lady Gaga a ukradol jej francúzskych buldočkov, bol odsúdený na 21 rokov väzenia. Akceptoval dohodu o vine a treste.

Fakt, že páchateľ zaútočil práve na asistenta, bol čisto náhodný. Išlo mu totiž len o francúzskych buldočkov. Hodnota tohto plemena sa totiž môže vyšplhať až na niekoľko tisíc dolárov.

lady gaga
Zdroj: Instagram/Lady Gaga


Podľa prokuratúry sa Jackson spolu s ďalšími spolupáchateľmi 24. februára 2021 vozili autom po Hollywoode a hľadali francúzskych buldočkov. Potom zbadali asistenta Lady Gagy Ryana Fischera, ktorý psov práve venčil. Jackson obvinenie z pokusu o vraždu speváčkinho asistenta nepoprel, uviedol losangeleský oblastný zástupca.


Jackson počas lúpeže Fischera postrelil a dvoch buldočkov ukradol. Tretiemu psovi sa podarilo ujsť. Celý incident zachytila kamera jedného z neďalekých domov. Niekoľko dní po krádeži buldočky vrátila žena, ktorá bola následne obvinená zo spolupáchateľstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia