Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Radka Klučárová
30. novembra 2022, 20:51
Čas čítania 0:25

Benzín aj naftu aktuálne tankujeme najlacnejšie od začiatku vojny na Ukrajine

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Z pôvodných 1,95 eura za liter nafty teraz zaplatíme približne 1,70 eura. Za benzín aktuálne zaplatíme menej ako 1,60 eura. Ceny paliva sú teda po dlhých mesiacoch podobné ako pred začiatkom konfliktu na Ukrajine.

Cena za pohonné hmoty v posledných týždňoch rýchlo klesá. Kým krátko po vypuknutí ruskej agresie na Ukrajine vyskočili ceny za benzín a naftu k dvom eurám za liter, dnes sa môžu vodiči tešiť z výraznych zliav, ktoré spôsobuje najmä klesajúca cena ropy na trhoch. TV Markíza upozornila, že cena pohonných hmôt klesla počas novembra aj o viac ako 20 centov.

Z pôvodných 1,95 eura za liter nafty teraz zaplatíme približne 1,70 eura. Za benzín aktuálne zaplatíme menej ako 1,60 eura. Ceny paliva sú tak po dlhých mesiacoch podobné ako pred začiatkom konfliktu na Ukrajine. 

Výrazný pokles cien ropy na trhoch spôsobuje najmä obava z ekonomickej recesie. 

Ilustračná fotka.
Ilustračná fotka. Zdroj: TASR/Henrich Mišovič
Domov
Zdieľať
Diskusia