Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
26. novembra 2022, 10:29
Čas čítania 0:41

VIDEO: Odvážna Chorvátka v Katare schválne provokovala výstrihom a obtiahnutými plavkami. Pre organizátorov MS má tvrdý odkaz

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Ivana Knollová zvolila pre Katar naozaj nezvyčajný outfit.

Bývalá Miss Chorvátsko Ivana Knollová sa vybrala povzbudiť svoj národný tím na MS vo futbale do Kataru. Pre svoj vyzývavý outfit si však vyslúžila nielen obdivné pohľady okoloidúcich, no podľa Sportbible aj ostrú kritiku za nerešpektovanie katarskej kultúry.

Ivana Knollová, ktorá býva striedavo v americkom Miami, sa zúčastnila na zápase medzi Chorvátskom a Marokom. Na štadióne, ale aj v uliciach katarskej Dauhy mala oblečené vyzývavé obtiahnuté šaty vo farbách chorvátskej vlajky. Pri západe slnka na promenáde sa prechádzala v podobne ladených plavkách.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Ivana Knöll (@knolldoll)

Kritiku na svoju osobu privolala aj po tom, ako sa obula do organizácie majstrovstiev sveta, ktorú označila za najhoršiu v histórii. „Toto je katastrofa! Je mi ľúto všetkých ľudí, ktorí nemôžu ísť na majstrovstvá sveta pre najhoršiu organizáciu v histórii,“ napísala na sociálne siete.

Influencerke s vyše 600-tisíc followermi na Instagrame za jej odvážne outfity môže hroziť zatknutie alebo vyhostenie z Kataru.

Usporiadateľská krajina totiž všetkých návštevníkov krajiny požiadala, aby nenosili „príliš odhaľujúce oblečenie“. Katarská rada pre cestovný ruch ešte pred úvodným výkopom odporúčala všetkým návštevníkom zakryť si aspoň kolená a plecia.

Domov
Zdieľať
Diskusia