Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
24. novembra 2022, 9:45
Čas čítania 0:37

Severná Kórea vysiela zápasy z MS v Katare cez pirátske streamy. Nekúpili vysielacie práva

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

KĽDR sa na šampionáte nezúčastňuje.

Napriek tomu, že severokórejská štátna televízia KCTV nenakúpila vysielacie práva na prebiehajúce majstrovstvá sveta vo futbale, jej diváci o zápasy z Kataru neprišli. Vysiela ich totiž vďaka nelegálnym streamom. Na Twitteri sa začali objavovať snímky televíznych obrazoviek, ktoré dokazujú, že KCTV vysiela zápasy pomocou nelegálneho streamingu. Dôkazom je rozmazanie loga pôvodného vysielateľa. 

Podľa sport.aktuality.sk je pravdepodobné, že štátna televízia takýmto spôsobom vysielala zatiaľ všetky zápasy turnaja. Na fotografiách na Twitteri vidno zápas Anglicka s Iránom, Holandska so Senegalom aj úvodné stretnutie medzi Katarom a Ekvádorom.

Reprezentácia KĽDR sa na rozdiel od Južnej Kórey na šampionáte nepredstavila. Na futbalových majstrovstvách sa zúčastnila len dvakrát v histórii – v rokoch 1966 a 2010. Krajina sa však už v súvislosti so šampionátom v Katare spomínala, keď o nej ako možnom dejisku MS špekuloval prezident FIFA Gianni Infantino.

Domov
Zdieľať
Diskusia