Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vojtěch Vanda
22. novembra 2022, 15:38
Čas čítania 0:49

Transžena zachraňovala životy pri streľbe v gay bare v Colorade. Na strelca šliapla podpätkom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Streľba v nočnom gay klube v Colorade si vyžiadala 5 životov.

Sobotný útok v nočnom gay klube v Colorade si vyžiadal 5 životov a 18 zranených. Podľa nových informácií portálu Colorado Springs to však mohlo dopadnúť oveľa horšie, nebyť transženy a vojnového veterána.

Práve americký veterán Richard Fierro sa na strelca vrhol, aby mu zabránil v ďalšom vyčíňaní. Pomoc mu zároveň poskytla transžena, ktorá útočníka pošliapala podpätkami. Fierro tak mohol strelca ľahšie spacifikovať, píše TMZ

Transžena, ktorá veteránovi pomohla, si najprv myslela, že útočníka zabila, povedal Fierro pre The New York Times. Tieto informácie sa nakoniec nepotvrdili. 

Oboch obrancov LGBTI+ klubu zobrala polícia do väzby, pretože nevedela vyhodnotiť, kto je útočník a kto obeť. Pustili ich až po niekoľkých hodinách. Bohužiaľ, priateľ Fierrovej dcéry sa stal obeťou vraha.

V nedeľu sme informovali o tragickej udalosti, ktorá sa stala v klube Club Q. Ide o nočný klub pre gayov a lesby, kde organizujú tematické večery ako karaoke a drag show a vystupujú DJs. Útočníkom v klube bol Anderson Lee Aldrich, ktorého cieľom bolo zavraždiť čo najviac ľudí. 

Domov
Zdieľať
Diskusia