Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tomáš Šusták
19. novembra 2022, 13:03
Čas čítania 0:37

Slovenská polícia zadržala v akcii KEBAB mladého Turka. Drogy si objednával prostredníctvom pošty

Kategória:
News
Uložiť Uložené

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov.

Kriminalisti z finančnej správy a bratislavskej krajskej kriminálky zadržali v stredu počas akcie s názvom KEBAB 29-ročného občana Turecka. Mladého muža chytili pri preberaní štyroch zásielok vážiacich približne 12 kilogramov, uvádza polícia na svojom facebookovom profile.

Balíky, ktoré Turek deklaroval ako balíky s oblečením, obsahovali plastové vrecká plné marihuany. Nešlo o prvý takýto balíček. Polícii sa podarilo zistiť, že mladík si nechal poslať podobnú marihuanovú zásielku vážiacu takmer 2 kilá. Pracovníkom pošty sa však balík nepozdával a po otvorení zistili, že neobsahuje deklarované oblečenie. 

Kriminalisti bratislavskej kriminálky vykonali v súčinnosti s finančnou správou v ten istý deň aj dve domové prehliadky a dve prehliadky nebytových priestorov. Pri nich objavili dávky MDMA, kokaínu, konope, ale aj hotovosť v rôznych menách prevyšujúcu hodnotu 60 000 eur.

Vyšetrovateľ vzniesol voči občanovi Turecka obvinenie z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov. V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na pätnásť až dvadsať rokov.

Domov
Zdieľať
Diskusia