Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2022, 20:24
Čas čítania 1:17
Richard Balog

DJ Khaled sprístupní svoj šatník s limitovanými teniskami na dve noci cez Airbnb. Cena sa rovná veľkosti umelcových topánok

DJ Khaled sprístupní svoj šatník s limitovanými teniskami na dve noci cez Airbnb. Cena sa rovná veľkosti umelcových topánok
Zdroj: Airbnb
KULTÚRA DJ KHALED
Uložiť Uložené

Špeciálny pobyt v Miami získajú len štyri osoby a v cene sú zahrnuté aj tenisky Air Jordan 5 s podtitulom We the Best, ktoré sú dielom jedného z najúspešnejších rapových producentov v tomto tisícročí.

DJ Khaled spojil svoje meno s firmou Airbnb, aby sprístupnil bohatú zbierku limitovaných párov tenisiek pre štyroch šťastlivcov na dve noci. Cena za jednu noc pre dve osoby sa rovná veľkosti umelcových topánok a predstavuje 11 dolárov. 

Ide o skvelú príležitosť pre všetkých milovníkov tenisiek, ktorí si môžu vychutnať dokonalý zážitok v luxusnej vile v Miami, patriacej jednému z najúspešnejších rapových producentov v tomto tisícročí. DJ Khaled v druhom najväčšom meste v štáte Florida, ktoré je hlavnou inšpiráciou jeho skladieb ovládajúcich hudobné rebríčky, žije viac ako 30 rokov. 

DJ Khaled
Zdroj: Airbnb
Odporúčané
Justin Bieber stratil 95 % hodnoty svojho NFT znudenej opice. Zaplatil za ňu 1,3 milióna, teraz mu zostal iba zlomok Justin Bieber stratil 95 % hodnoty svojho NFT znudenej opice. Zaplatil za ňu 1,3 milióna, teraz mu zostal iba zlomok 21. novembra 2022, 14:54

„Tenisky sú dôležitou súčasťou hip-hopovej kultúry a ich zbieranie – rovnako ako tvorba hudby – je umenie. Do hry s topánkami vnášame rovnakú vášeň a energiu ako v štúdiu. Teší nás, že sa môžeme s fanúšikmi podeliť o naše kráľovstvo tenisiek a dať im možnosť prejsť sa v našich topánkach, a to doslova,“ uviedol vo svojom vyhlásení DJ Khaled. 

Interpret sprístupní svoju slávnu zbierku obuvi na dve noci – 5. a 6. decembra, v oboch prípadoch pre dvoch hostí, ktorí budú mať príležitosť stráviť noc v obkolesení stovkami exkluzívnych párov tenisiek vrátane modelov s rukopisom Travisa Scotta či Virgila Abloha. V miestnosti nechýba ani kráľovská posteľ alebo červený basketbalový dres s nápisom God Did podľa vzoru Khaledovho posledného štúdiového albumu. 

Súčasťou balíka sú aj atraktívne bonusy, ako napríklad ručne napísaný uvítací list od DJ Khaleda pri príchode či pár tenisiek Air Jordan 5 s podtitulom We the Best, ktoré sú dielom producenta s palestínskymi koreňmi.

Čas v honosnej vile môžeš tráviť aj vo vonkajšom salóniku alebo pri bazéne, vďaka čomu zistíš, ako žijú rapové hviezdy. Večer môžeš vyskúšať niektoré z obľúbených miest Khaleda v Miami, napríklad jeho reštauráciu The Licking – Miami Gardens. Čerešničkou na torte je súkromný nákup v obchode s teniskami 305 Kicks. 

Dopravu do Miami si musia všetci šťastlivci zabezpečiť vo vlastnej réžii. V prípade záujmu navštív webovú stránku Airbnb budúci utorok 29. novembra a skús šťastie. Možno si splníš celoživotný sen. Sleduj tú krásu v galérii.

DJ KhaledDJ KhaledDJ KhaledDJ Khaled
Zobraziť galériu
(5)
Domov
Zdieľať
Diskusia