Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti OZONEE.
8. novembra 2022, 15:40
Čas čítania 1:40
Sponzorovaný obsah

Módne zimné bundy pre mužov – vyberte si moderný štýl

MÓDA
Uložiť Uložené

Začína byť chladnejšie, a teda je čas na revíziu šatníka.

Jedným z jeho najdôležitejších prvkov sú nielen hrejivé, ale aj módne pánske zimné bundy, vďaka ktorým sa budete v mrazivých dňoch cítiť pohodlne. Aké moderné modely si vybrať na zimu 2022/2023?

Módne zimné bundy 2022

V nadchádzajúcej sezóne nie sú žiadne známky veľkých zmien. Na špičke módy sa stále nájdu modely, ktoré sa v nej pred časom nadobro udomácnili. Vyberieme teplé páperové bundy pre mužov v rôznych dĺžkach, s kapucňou lemovanou kožušinkou, ale aj v pilotnom strihu. Ak máte takúto bundu, môžete ju úspešne využiť aj túto sezónu. Ak nie, vieme, kde ju nájdete – v predajni Ozonee! Nižšie uvádzame niekoľko vzorových modelov špeciálne pre vás.

Páperové bundy sú stále v móde 

Nedá sa poprieť, že ide o suverénne najteplejšie a najpohodlnejšie riešenie. Pánske páperové bundy sú samozrejmosťou, ktorá bude fungovať aj v mraze. Pevná výplň zahreje a módny strih vám umožní vyniknúť z davu.

Je len na vás, ktorý konkrétny model si vyberiete. Pánske krátke módne zimné bundy sú najobľúbenejšie, no nie sú jedinou možnosťou. Obľúbené sú aj dlhšie modely, ktoré sa ešte lepšie postarajú o váš tepelný komfort.

móda, muž, zima, bunda
Zdroj: Shutterstock/everydaytextures

Páperových búnd sa báť nemusíte. Ešte pred pár rokmi to boli vrchné odevy, ktoré nositeľom pridali veľa kíl navyše. V súčasnosti tento typ bundy nielenže nie je prehnane mohutný, ale dokonca pôsobí úhľadne a pohodlne. Určite to bude dobrý výber na zimu – do práce, na večer alebo aj na víkendový výlet.

Pilotka, z kasární do ulíc

Ďalšie módne pánske zimné bundy sú modely vo vojenskom štýle. Ale nebojte sa – nejde o maskáčové bundy, ale pilotné bundy. Toto je strih, ktorý sa dostal do obchodov takmer priamo od amerických vojakov. Má kožušinový golier a strih pripomína bomberu. Ide o veľmi módnu možnosť do práce a na stretnutia, ktorá sa určite stretne s veľkým záujmom!

Zaujímavosť, teda obojstranná bunda

Trendy zimné bundy 2022 sa však nekončia páperovými bundami a pilotnými bundami. Rovnako zaujímavé sú inovatívne riešenia, ako napríklad obojstranná bunda. Tento model má veľa výhod. Je to nielen veľmi praktický prvok oblečenia, ale aj spôsob, ako si spestriť šatník. V závislosti od vašich potrieb alebo nálady si môžete vybrať buď tmavomodrú, alebo červenú bundu. Námornícka modrá je lepšia na rande alebo do kancelárie, zatiaľ čo červená je ideálna na neformálnejšie príležitosti: do kina alebo na pivo. Vidíme v tom samé výhody! V našej ponuke je viacero farieb, takže si určite rýchlo vyberiete tú svoju.

zima, muž, bunda, kabát, móda
Zdroj: Shutterstock/PH888

Dúfame, že už viete, aké módne pánske zimné bundy 2022 si vybrať na túto sezónu. Ak stále váhate, inšpirujte sa v našom internetovom obchode Ozonee. Určite nájdete niečo zaujímavé!

Domov
Zdieľať
Diskusia