Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Eduard Starkbauer
8. novembra 2022 o 14:09
Čas čítania 0:42

70-ročný dôchodca z Bernolákova strašil dievčatá, že ukryl bombu do bochníka chleba. Odkaz na papieriku mali dať kukláčom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Dôchodca chlieb neskôr vložil do smetnej nádoby vedľa bankomatu.

Dôchodcovi Miroslavovi M. z okresu Senec hrozí trojročný trest odňatia slobody. Osudným sa mu môže stať nepodarený pokus o humor.

Na Viničnej ulici v Bernolákove si údajne prisadol na lavičku k dvojici dievčat. V ruke držal chlieb a dievčatám povedal, že v chlebe je nainštalovaný výbušný systém, ktorý má čoskoro vybuchnúť. Po mystifikácii vložil bochník do odpadkového koša v blízkosti bankomatu tak, aby to dievčatá videli.

„Následne k dievčatám pristúpil znova, položil vedľa nich papierik a povedal im, aby ho dali kukláčom, keď nástražný systém vybuchne. Nato z miesta odišiel. Keďže v bezprostrednej blízkosti koša sa nachádzala budova, v ktorej v tom čase prebiehalo divadelné predstavenie, policajti v rámci prijatých opatrení museli evakuovať približne 50 ľudí z tohto predstavenia,“ dopĺňa kontext na Facebooku Polícia Bratislavského kraja.

Napriek tomu, že k žiadnej explózii nedošlo, bol dôchodca Okresným riaditeľstvom Policajného zboru v Senci obvinený z trestného činu šírenia poplašnej správy. Seneckí policajti ho na druhý deň zadržali a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia ho prepustili a senior je v súčasnosti stíhaný na slobode.

Domov
Zdieľať
Diskusia