Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Radka Klučárová TASR
2. novembra 2022 o 17:37
Čas čítania 0:30

Otec vo vlaku zabudol škôlkarku. O dieťa sa postarala výhybkárka z Orechovej Potône

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Z vlaku vystúpil a až následne si uvedomil, že dievčatko zostalo vo vlaku.

Otec nechtiac zabudol malú dcéru vo vlaku pri Dunajskej Strede. Cestovali spolu z Bratislavy do Miloslavova. Muž však z vlaku vystúpil sám. Okamžite kontaktoval políciu a začala sa záchranná akcia dievčatka. Na Facebooku o tom informovala trnavská polícia.

Spolupráca polície a železníc dopadla dobre

„Policajti intenzívne komunikovali s pracovníkmi železnice, ktorí dievčatko vo vlaku našli a sprevádzali ho až do železničnej stanice Orechová Potôň. Tam si ho prevzala výhybkárka, ktorá ho usadila vo svojej kancelárii a až do príchodu policajnej hliadky mu robila spoločnosť,“ informovala polícia.


Následne dievčatko policajti previezli do Miloslavova, kde ho odovzdali otcovi. „Upozorňujeme rodičov a ostatných, ktorí cestujú s malými deťmi, aby ich mali neustále pod dohľadom a aby sa riadne uistili, že počet detí pri nastupovaní sedí s počtom detí pri vystupovaní,“ apeluje polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia