Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
27. októbra 2022, 12:23
Čas čítania 0:32

V Nitre zbili LGBTI+ mladíka, lebo sa na lavičke pobozkal s mužom. Skončil v nemocnici

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Útok už prešetruje nitrianska polícia.

V Nitre minulý piatok napadli 19-ročného mladíka po tom, čo sa na lavičke pobozkal s mužom. O prípade ako prvý informoval spravodajský server TV noviny.

„Pred pár dňami mi dokopali kamaráta v Nitre iba kvôli tomu, že si dal pusu s chlapcom,“ opísal útok z Nitry blízky kamarát napadnutého mladíka. Ten po napadnutí skončil v nemocnici so zraneniami čeľuste. 

Útok na LGBTI+ ľudí už vyšetruje nitrianska polícia, ktorá sa však k prípadu nateraz odmietla bližšie vyjadriť z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania. Policajti prijali 23. októbra trestné oznámenie, na základe ktorého teraz incident prešetrujú „ako podozrenie z trestného činu výtržníctva“.

V bratislavskej univerzitnej nemocnici naozaj v utorok 25. októbra prijali pacienta z Nitry, ktorý mal zranenú čeľusť. Tieto zranenia si podľa hovorkyne nemocnice Evy Kliskej vyžadovali operáciu, ktorá dopadla úspešne, a pacienta onedlho prepustia do domácej liečby.

Domov
Zdieľať
Diskusia