Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
26. októbra 2022 o 7:30
Čas čítania 0:55

Strážcovia Galaxie budú objavovať čaro pozemských Vianoc vo sviatočnom špeciáli. Dostupný bude už koncom novembra

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Sviatočný špeciál si budeš môcť pozrieť na streamovacej platforme Disney+.

Obľúbené postavy z Guardians of the Galaxy si budeš môcť tieto Vianoce vychutnať vo sviatočnom špeciáli. Spoločnosť Marvel na svojich sociálnych sieťach zverejnila trailer k filmu s názvom Guardians of the Galaxy: The Holiday Special, v ktorom sa členovia Strážcov Galaxie pod vedením Star-Lorda vydajú objavovať to, o čom sú vianočné sviatky na Zemi. 


Vianočný špeciál si pod svoju režisérsku taktovku už tradične vzal James Gunn. V špeciáli nebude chýbať žiadna z postáv – Chris Pratt sa vracia ako Star-Lord, Zoe Saldana ako Gamora, Vin Diesel ako Groot, David Bautista ako Drax, Bradley Cooper ako Rocket aj Pom Klementieff ako Mantis. 


Marvel zatiaľ neprezradil veľa detailov o príbehu, ktorý sa bude v špeciáli odohrávať, no James Gunn opakovane hovorí, ako sa teší na predstavenie novej postavy z MCU. Strážcom Galaxie by mal robiť spoločnosť superhrdina Adam Warlock, ktorého si zahrá Will Poulter. Vo sviatočnom filme si krátko zahrá aj Kevin Bacon.  


Na streamovacej platforme Disney+ bude film Guardians of the Galaxy: The Holiday Special dostupný od 25. novembra tohto roku. Tretie pokračovanie Strážcov Galaxie sa do kín dostane budúci rok 5. mája. 

Domov
Zdieľať
Diskusia