Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
22. októbra 2022, 13:54
Čas čítania 0:34

Kotlebovi niekto pomaľoval dodávku nápisom „Hetero“. Šéf ĽSNS z činu obviňuje liberálov

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Na automobile niekto pomaľoval tvár Mareka Kotlebu, brata lídra ĽSNS.

Predseda politickej strany ĽSNS Marian Kotleba na Facebooku v emotívnom statuse informoval o tom, že neznámy vandal pomaľoval dodávku s tvárou jeho brata Mareka. Ten aktuálne kandiduje za predsedu Banskobystrického kraja. Kotleba v príspevku z činu obvinil liberálov.

Na automobile vidno nápisy „Hetero“, čím vandal zrejme odkazoval na status ministra financií Igora Matoviča. Ten niekoľko dní po vražde dvoch členov LGBT+ komunity v Bratislave v príspevku napísal, že je heterosexuálne orientovaný.

Status ukončil hashtagom #NehanbiteSaZaSeba. Faktom však je, že za heterosexuálnu orientáciu ľudia na Slovensku nečelia útokom, zatiaľ čo LGBT+ osoby áno, čím jeho status útok v Bratislave a situáciu s LGBT+ komunitou v našej krajine bagatelizuje.

16. októbra 2022, 20:51 Čas čítania 3:21 Som hetero, vyhlásil Matovič. Po dvojnásobnej vražde LGBTI+ ľudí z nenávisti hovorí o ideáloch heterosexuálov Som hetero, vyhlásil Matovič. Po dvojnásobnej vražde LGBTI+ ľudí z nenávisti hovorí o ideáloch heterosexuálov

Vandal s nápisom Hetero teda zrejme odkazoval to, že ani Marian Kotleba a jeho strana nevyjadrili LGBT+ komunite po vražde dvoch ich členov žiadnu podporu. Práve naopak, naďalej pokračovali s homofóbnou rétorikou a konšpiráciami, ktoré sú pre kotlebovcov typické.

Kotleba
Zdroj: facebook.com/Kotlebaofficialfanpage
Domov
Zdieľať
Diskusia