Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
20. októbra 2022, 13:35
Čas čítania 0:35

Hamran žiada prešetrenie homofóbneho útoku v bratislavskej reštaurácii pre bozk dvoch mužov

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Postup polície kritizoval jeden z aktérov incidentu, ktorého spolu s priateľom údajne napadli pre prejavy náklonnosti.

Policajný prezident Štefan Hamran dal pokyn na prešetrenie postupu hliadky, ktorá bola privolaná k incidentu v bratislavskej reštaurácii Kolkovna v River Parku, kde sa v sobotu večer údajne odohral homofóbny incident. Zákazník pri ňom napadol dvoch hostí pre ich sexuálnu orientáciu.

Po „polsekundovej puse“ s priateľom tmavej pleti ich údajne jeden zo zákazníkov obhadzoval podpivníkmi. Podľa Denníka N prišla polícia po druhom Tomášovom telefonáte. Tomáša Griača konanie privolanej policajnej hliadky zaskočilo, keď vraj vypočúvala najmä ich a nie údajného agresora.

19. októbra 2022, 20:16 Čas čítania 1:35 Tomáš s priateľom údajne zažili v Kolkovni v River Parku homofóbny útok. Reštaurácia sa cíti dotknutá Tomáš s priateľom údajne zažili v Kolkovni v River Parku homofóbny útok. Reštaurácia sa cíti dotknutá

Postup polície kritizoval jeden z aktérov incidentu, ktorého vraj spolu s priateľom napadli pre prejavy náklonnosti. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.


„Prezident Policajného zboru vo vzťahu ku Krajskému riaditeľstvu Policajného zboru v Bratislave vykonal také kroky, aby došlo k náležitému objasneniu postupu hliadky, ktorá bola privolaná na miesto incidentu,“ priblížila polícia. Hamran zároveň vydal pokyn dotknutú osobu proaktívne kontaktovať s cieľom získať ďalšie informácie a podklady.

Štefan Hamran policajný prezident
Zdroj: TASR/Martin Baumann
Domov
Zdieľať
Diskusia