Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ivan Koribanič
16. októbra 2022, 9:09
Čas čítania 0:52

NHL: Dostáva Juraj Slafkovský málo priestoru na ľade? Po troch zápasoch má odohratých 32 minút

Kategória:
Šport
Uložiť Uložené
NHL: Dostáva Juraj Slafkovský málo priestoru na ľade? Po troch zápasoch má odohratých 32 minút
Zdroj: Gettyimages/Minas Panagiotakis-Stringer
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zatiaľ čo má Juraj Slafkovský priemerný čas na ľade na úrovni 10 minút, v prípade Erika Černáka je to dvojnásobok.

Juraj Slafkovský odohral v noci svoj tretí zápas v NHL. Tentoraz si v drese Montrealu zmeral sily proti Washingtonu Capitals, za ktorý hrá ďalší Slovák, obranca Martin Fehérváry.

Montreal prehral 3 : 1 a ide o druhú prehru v rade. Zatiaľ čo Martin Fehérváry zápas odohral v prvej formácii, Juraj Slafkovský v tretej. V zápase mal jednu gólovú šancu, svoju príležitosť však nepremenil.

V Montreale je aktuálnou otázkou, či dostáva Juraj Slafkovský dostatok priestoru na ľade. Za tri zápasy odohral podľa NHL dokopy 32 minút a 12 sekúnd. Konkrétne v zápase proti Washingtonu to bolo 12 minút a 41 sekúnd, v zápase proti Detroitu 9 minút a 37 sekúnd a proti Torontu 10 minút a 34 sekúnd.

Anketa:
Mal by dostávať Juraj Slafkovský viac priestoru na ľade?
Áno, iba tak získa potrebné skúsenosti.
Nie, čas na ľade si musí zaslúžiť.
Áno, iba tak získa potrebné skúsenosti.
67 %
Nie, čas na ľade si musí zaslúžiť.
33 %

Na porovnanie, Martin Fehérváry odohral v súboji so Slafkovským 19 minút a 41 sekúnd. V predchádzajúcich dvoch zápasoch strávil na ľade vyše 18 minút.

V noci hrali aj ďalší Slováci – Pavol Regenda, Tomáš Tatar a Erik Černák. Všetci so svojimi klubmi prehrali a ani jeden si nepripísal gól alebo asistenciu. Herné časy sa v prípade Tomáša Tatara pohybujú v priemere na 15 minútach za zápas. Erik Černák odohrá počas zápasu vyše 20 minút a Pavol Regenda má „ice time“ na úrovni vyše 10 minút na zápas.

Domov
Zdieľať
Diskusia