Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti
17. októbra 2022, 10:45
Čas čítania 1:10
Sponzorovaný obsah

Barbiecore a masívne podpätky: Obuj si najnovšie jesenné trendy z kolekcie Jenny Fairy

Barbiecore a masívne podpätky: Obuj si najnovšie jesenné trendy z kolekcie Jenny Fairy
Zdroj: CCC
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Tohtoročnú jeseň ovládajú divoké farby a vysoké podrážky.

Značka Jenny Fairy, ktorú nájdeš v obchodoch CCC, sa rozhodla do tlmenej jesene vniesť trochu živej energie pomocou žiarivých farieb a horúcej hudby s posledným nádychom leta. V rámci kampane k novej kolekcii vytvorila playlist plný španielskych rytmov. S najnovšími modelmi tak môžeš doslova vtancovať do novej sezóny. Tú tohtoročnú ovládnu platformy a masívne podpätky, ktoré ti poskytnú stabilný základ, keď sa budeš vlniť pri chytľavom soundtracku.

Jeseň ovládnu výrazné farby

Túto jeseň sa budeme šplhať do nebeských výšin vďaka štýlovým platformám. Značka Jenny Fairy sa zamerala na najsilnejšie trendy tejto sezóny a svoje najnovšie modely doplnila masívnymi podpätkami a niekoľkocentimetrovými podrážkami. Platformy nájdeš aj na retro mokasínach a čižmách.

ccc, jenny fairy
Zdroj: CCC

Výrazným akcentom tohtoročného jesenného štýlu budú lesklé topánky nad členok a robustné kovbojské čižmy. Na pozadí tlmených farieb upútajú pozornosť intenzívna ružová a šťavnatá oranžová, ktoré podčiarknu „barbiecore“ look.

Štýlovú kolekciu obuvi doplnia batohy a kabelky v štýle módy roku 2000. Obľúbená značka influenceriek v tejto sezóne servíruje módne viazanie a prešívanie doplnené bižutérnymi prvkami. Na kúsky z kolekcie sa môžeš pozrieť v galérii.

nakupuj novú kolekciu
ccc, jenny fairyccc, jenny fairyccc, jenny fairyccc, jenny fairy
Zobraziť galériu
(10)

Kampaň roztancovali svetové modelky

Kampaň Jenny Fairy Records zasadenú do štýlu roku 2000 má na svedomí francúzsky fotograf Nickolas Lorieux. Do španielskych rytmov sa pohupujú svetové modelky: Olivia Vinten, Jordan Daniels, Janet Chinyere Jumbo, Vakare Steputyte. Ich rady doplnila aj zmyselná Paloma Elsesser. Táto body positive modelka, ktorá už niekoľko rokov prekonáva stereotypy vo svete módy, je dobre známa z obálok prestížneho časopisu „Vogue“ alebo prehliadok Fendi, Lanvin a Alexander McQueen. Zmyselný tanec zachytil Alvaro Colom, ktorý sa v minulých rokoch podieľal na kampaniach značiek Louis Vuitton a Burberry.

ccc, jenny fairy
Zdroj: CCC

Novú kolekciu Jenny Fairy nájdeš vo vybraných obchodoch CCC, na www.ccc.eu alebo v aplikácii. Roztancovaný playlist si môžeš vypočuť na webe CCC alebo na Spotify pod názvom Jenny Fairy Records.

Domov
Zdieľať
Diskusia