Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik TASR
10. októbra 2022, 14:27
Čas čítania 0:38

Polícia už má dosť nehôd a opitých vodičov. Po celom Slovensku sa začnú masívne kontroly v rámci akcie Radar

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Akcia potrvá do konca mesiaca. Policajti sa zamerajú najmä na alkohol, rýchlosť a spôsob jazdy.

Na celom Slovensku sa od pondelka začína dopravná akcia „Radar”. Dopravní, poriadkoví a železniční policajti sa zamerajú najmä na alkohol, rýchlosť a spôsob jazdy. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.


„Kontrolám sa nevyhnú vodiči motorových i nemotorových vozidiel. Budú na miestach, kde dochádza k nehodám prekročením rýchlosti a pod vplyvom alkoholu,“ priblížili policajti. Dodali, že akcia Radar potrvá do konca mesiaca.

Ďalší opití vodiči...

Aj v pondelok prichádzajú nové správy o alkohole za volantom. Polícia informovala o rekordmanovi pri Senci, ktorý po havárii nafúkal takmer 5 promile. V okrese Prievidza zas chytili 44-ročného vodiča, ktorý pod vplyvom alkoholu šoféroval auto, v ktorom viezol dve svoje deti.

10. októbra 2022, 10:57 Čas čítania 0:28 Opitý vodič pri Senci po havárii nafúkal takmer 5 promile. Hrozila mu smrteľná otrava alkoholom Opitý vodič pri Senci po havárii nafúkal takmer 5 promile. Hrozila mu smrteľná otrava alkoholom

„Vodič policajtom uviedol, že ide z hokeja a dal si pivo. Nafúkal 0,59 miligramu na liter, čo predstavuje 1,23 promile alkoholu,“ uviedli policajti.


Policajti mužovi obmedzili osobnú slobodu a skončil v policajnej cele. „Za jazdu pod vplyvom alkoholu mu hrozí trest odňatia slobody na jeden rok. O výške trestu bude rozhodovať súd,“ dodala polícia.

Domov
Zdieľať
Diskusia