Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
7. októbra 2022, 10:04
Čas čítania 1:04

Jana Bittó Cigániková zverejnila výsledky testov na drogy po bitke s Romanou Tabák

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Výsledky sú negatívne.

Jana Bittó Cigániková si dala okamžite po bitke v bare s Romanou Tabák spraviť drogové testy. Ich výsledky zverejnila dva dni po tom, čo poslankyňa Sme rodina podala trestné oznámenie„U pani Cigánikovej nejde o prvý incident, keď nedokázala odolať nástrahám návykových látok,“ tvrdí Tabák. „Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR,“ dodala.

Bittó Cigániková si vraj testy dala spraviť, lebo tušila, že ju bude chcieť oponentka konfrontovať. „Preto som šla hneď, ako to bolo možné, na testy, aby som ich mohla v takomto prípade ukázať. Jeden vylučuje prítomnosť akýchkoľvek omamných látok 3 – 4 dni pred odberom, teda aj v čase incidentu. Test z vlasov vylučuje prítomnosť až 3 mesiace spätne,“ vysvetľuje výsledky testov, ktoré sú vo všetkých prípadoch negatívne.

Poslankyňa SaS vraj najprv výsledky nezverejnila, lebo predpokladala, že to nebude potrebné. Zároveň si myslí, že testy na drogy by mala absolvovať aj Romana Tabák, pretože sa vraj nedávno obávala, že budú poslancom testovať moč. 

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

„Napriek tomu, ako sa správala počas incidentu, ako často hovorí úplne z cesty, že kladie kvety k popolníku a kúpe sa v chránených potokoch, a aj napriek tomu, že poznám príbeh o tom, ako sa v obavách u Juraja Krúpu uisťovala, že poslancom nebudú testovať moč v parlamente, lebo ona si to nemôže dovoliť, nebudem rozprávať, že berie drogy,“ píše šéfka zdravotníckeho výboru.

Cigániková vraj celú situáciu ľutuje a trvá na tom, že bola napadnutá. „Nechcem to riešiť verejne, preto som podala trestné oznámenie a následne som odmietla všetky rozhovory,“ dodala s tým, že by sa situácia mala čo najskôr vyriešiť, aby netraumatizovala zvyšok žien na Slovensku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia