Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tomáš Šusták
5. októbra 2022, 13:55
Čas čítania 1:14

Romana Tabák podala trestné oznámenie na Janu Bittó Cigánikovú: Ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Trestné oznámenie sa týka ich bitky v jednom z bratislavských barov.

Poslankyňa klubu Sme rodina Romana Tabák na facebookovom profile informovala o podaní trestného oznámenia na Janu Bittó Cigánikovú. Tvrdí, že šéfka zdravotníckeho výboru Bittó Cigániková neustále podniká zákerné kroky voči jej osobe, a tak sa rozhodla brániť z právnej stránky. 

Trvá na tom, že incident sa nestal tak, ako ho prezentovala poslankyňa SaS. Práve naopak, Tabák trvá na verzii, podľa ktorej Bittó Ciganiková v opitosti a pod vplyvom omamných látok zaútočila na ňu. „Pôvodne som to vôbec nechcela medializovať ani podnikať iné kroky, ale som prinútená takýmto spôsobom sa brániť po právnej stránke – rovnako ako som sa na koncerte musela brániť jej verbálnemu a fyzickému útoku,“ napísala. 

„U pani Cigánikovej nejde o prvý incident, keď nedokázala odolať nástrahám návykových látok,“ obviňuje poslankyňu Tabák. „Myslím si, že ožratí a zdrogovaní ľudia by nemali pôsobiť ako poslanci v NR SR,“ dodala.

Kto má pravdu?

Jana Bittó Cigániková podala na Romanu Tabák trestné oznámenie už minulý týždeň, keď o celom incidente ako prvá informovala verejnosť.

„Bola som s kamarátkami a manželom v jednom bratislavskom podniku na koncerte. Bola perfektná nálada, obsluha, prostredie aj spoločnosť až do momentu, keď po jeho skončení v nočných hodinách prišla do podniku Romana Tabák,“ opisuje zážitok Cigániková zo svojej perspektívy.

7. apríla 2024, 6:22 Čas čítania 10:56 PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal PREZIDENTSKÉ VOĽBY 2024: Pellegrini útočil v prvej debate na Matoviča aj Korčoka. Hlas možno v budúcnosti pohltí Smer, dodal

Poslankyňa zo Sme rodina vraj na ňu po verbálnych útokoch začala útočiť aj fyzicky. „Celý čas som sedela a nijako som útok neopätovala, len som opakovala dookola, či je normálna, nech sa upokojí a nech ma pustí. Veď sme na verejnosti a reprezentujeme parlament.Pani poslankyňa bola však v takom animálnom amoku, že nevedela prestať, nevedela sa absolútne ovládať. Ľudia na ňu kričali, aby prestala, ťahali ju odo mňa, ale ona niekoľko minút neustále útočila a ešte sa aj postavila, aby mala lepšiu ,páku‘ pri ťahaní mojich vlasov. Neuveriteľné niečo,“ písala Cigániková. 

Útok vraj vyvrcholil úderom, po ktorom Cigániková skončila v nemocnici na pohotovosti s opuchnutým lícom, bolesťami hlavy a krku.

Domov
Zdieľať
Diskusia