Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová TASR
6. októbra 2022, 18:52
Čas čítania 0:52

Lukašenko prišiel s prelomovým „riešením“ inflácie. V Bielorusku vydal zákaz zvyšovania cien všetkého

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Vyzerá to tak, že prezident Bieloruska má v riešení problémov s infláciou jasno.

Bieloruský prezident Alexandr Lukašenko dnes prišiel s „prelomovým riešením“ problému s infláciou v Bielorusku. Upozornil na to bieloruský novinár Tadeusz Giczann.

„Lukašenko sa rozhodol riešiť infláciu tým najlukašenkovskejším spôsobom. Od dnešného dňa je na základe jeho rozhodnutia v Bielorusku zakázané zvyšovať ceny všetkého. Áno, vyzerá to tak, že je to naozaj také jednoduché. Ostatné krajiny by si mali brať príklad,“ píše vo svojom príspevku Giczann.

Lukašenko v poslednom čase prekvapuje svet svojimi výrokmi. Okrem bizarného riešenia inflácie nedávno navrhol, aby školáci v Bielorusku chodili na zemiakové brigády, aby si upevnili zdravie.

„Aké príklady dávame v rámci výchovy našim školákom?“ pýtal sa Lukašenko v reakcii na zasadnutí vlády. „Hovorí sa, že je to zneužívanie. Aké je však zneužívanie, ak niekto pracuje päť či šesť hodín? To je potešením pre rodičov a dobrým fyzickým tréningom pre deti,“ povedal.

9. apríla 2024, 19:30 Čas čítania 5:30 Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom Vplyvný Rus zo sankčného zoznamu vraj vybavoval slovenským podnikateľom stretnutie v Moskve. V pozadí je obrovský biznis s plynom

Počas pandémie koronavírusu bieloruský prezident zasa odporúčal na liečbu covidu vodku. V roku 2020 tvrdil, že pohár vodky denne, pobyt v saune a práca na poli s traktorom ľudí zaručenie ochránia od nebezpečného vírusu.

Domov
Zdieľať
Diskusia