Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
3. októbra 2022, 20:01
Čas čítania 0:55

TOP 3 v pondelok: Vodič v Bratislave zabil 5 ľudí, Igor Matovič pozýva novinárov za okrúhly stôl a Vémola sa pobije s Kinclom

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Toto sú najvýraznejšie správy dnešného dňa.

Tragická autonehoda v Bratislave

Vodič pod vplyvom alkoholu v nedeľu večer na bratislavskej zastávke Zochova zabil 5 ľudí. Svedok tragédie redakcii Refresheru prezradil, že muž vletel na zastávku rýchlosťou 80 až 100 kilometrov za hodinu, pričom vôbec nebrzdil. Podľa policajného prezidenta Štefana Hamrana mal v krvi 1,6 promile. Viac sa dočítaš tu.

Zochova
Zdroj: TASR/Alexandra Kubalová

Igor Matovič pozval niektorých novinárov za okrúhly stôl

Minister financií Igor Matovič sa po verejnom urážaní novinárov pokúsil o ospravedlnenie tým, ktorí sú podľa neho „poctiví“. „Chcem sa týmto verejne ospravedlniť VŠETKÝM poctivým novinárom za slová, ktoré som síce nikdy nevyslovil, ale toľkokrát to už rôzni potentáti o mne povedali, že sa už lož stala pravdou,“ napísal vo svojom statuse na Facebooku. Následne „zástupcov poctivých novinárov“ pozval na stretnutie za okrúhlym stolom. Koho presne tým myslel a čo chce minister riešiť, nie je zatiaľ známe. Viac informácií nájdeš tu.

Matovič
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Oktagon MMA oznámil zápas roka 2022

Karlos Vémola a Patrik Kincl sa 30. decembra 2022 pobijú v kategórii strednej váhy. S informáciou oficiálne prišla organizácia Oktagon MMA. Ich odvetný zápas dostal názov Zúčtovanie. Ďalšie informácie nájdeš tu.

OKTAGON MMA
Zdroj: Oktagon MMA

Instagramový post dňa: Prezidentka si uctila pamiatku obetí zo Zochovej

Prezidentka Zuzana Čaputová položila veniec na zastávke Zochova, kde pri autonehode prišlo o život 5 ľudí. „Vážení príbuzní a blízki obetí, myšlienkami sme blízko pri vás, i keď to vašu bolesť zrejme nezmierni. Vy, ktorí ste zranení, veríme vo vaše skoré uzdravenie,“ napísala na Instagrame.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Čaputová (@zuzana_caputova)

Domov
Zdieľať
Diskusia