Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Ema Stanovská
1. októbra 2022, 14:39
Čas čítania 0:35

VIDEO: Belle Hadid nastriekali na nahé telo sprej. Ten sa zmenil na úchvatné šaty

Kategória:
News
Uložiť Uložené
VIDEO: Belle Hadid nastriekali na nahé telo sprej. Ten sa zmenil na úchvatné šaty
Zdroj: Getty Images/Estrop

Modelka Bella Hadid sa na pódiu zjavila len v nohavičkách telovej farby, odchádzala však v krásnych šatách, ktoré jej technici nastriekali priamo na telo.

Módna značka Coperni v piatok počas parížskeho týždňa módy predviedla nezvyčajnú šou. Na pódium poslala modelku Bellu Hadid len v nohavičkách telovej farby, aby ju vzápätí „obkľúčili“ traja technici, ktorí jej na telo nastriekali sprej. Ten sa o niekoľko sekúnd zmenil na úchvatné biele šaty, v ktorých sa modelka prešla po móle.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa i-D (@i_d)

Sprej v plechovke bol podľa Vogue špeciálny materiál Fabrican, ktorý sa dokáže „vytvrdiť“ na nositeľný textil. Fabrican sa nachádza v plechovke vo forme kvapaliny, no v skutočnosti je vyrobený z bavlny alebo zo syntetických vlákien, ktoré po nastriekaní priľnú k telu. Dá sa však ľahko odstrániť a opätovne premeniť na tekutý roztok.

Spoločnosť, ktorá materiál vyvinula, však tvrdí, že na ňom nebude zarábať a na módnej prehliadke slúžil len na vyvolanie emócií. 

Značka Coperni je známa svojimi odvážnymi výtvormi – v apríli sa stala virálnou ich kabelka z ručne fúkaného skla, ktorú nosila napríklad Kylie Jenner či Doja Cat.

Domov
Zdieľať
Diskusia