Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
30. septembra 2022, 19:30
Čas čítania 0:25

10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
10 najsilnejších fotiek uplynulého týždňa
Zdroj: TASR/AP Photo/Natacha Pisarenko

Toto sú najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň.

Emotívna fotografia plačúceho Federera a Nadala po tom, čo švajčiarsky tenista definitívne ukončil kariéru, prvý záber Karola III. pri plnení kráľovských povinností, únik plynu z plynovodu Nord Stream v Baltskom mori či ruský pravoslávny kňaz, ktorý dáva požehnanie vojakom.

Pozri si najsilnejšie, najzaujímavejšie alebo najkrajšie fotografie za uplynulý týždeň zo sveta aj z domova. 

Každý piatok redakcia pripravuje výber top 10 fotografií za uplynulý týždeň. Do výberu sa dostanú spravodajsky silné fotografie, ale aj umelecky hodnotné zábery či jedinečné fotky. Fotky sú silným formátom, ktorý dokáže sprostredkovať niekedy aj viac než správy k nim. Ak nechceš, aby ti naša rubrika ušla, sleduj tému TOP fotky týždňa.

Švajčiarsky tenista Roger Federer plače po boku Španiela Rafaela Nadala, s ktorým nastúpil za Tím Európa na zápas štvorhry v piatok 23. septembra 2022. Federer na Laver Cupe ukončil aktívnu kariéru. (23. septembra 2022)Jeden z protestov, ktoré vypukli po smrti 22-ročnej Iránky Mahsá Amíníovej v policajnej väzbe. Pri demonštráciách zomreli desiatky ľudí. Amíníovú zatkla mravnostná polícia, pretože porušila zákon, ktorý ženám nariaďuje nosiť hidžáb. Zomrela však po trojdňovej kóme, pravdepodobne na zlyhanie srdca. Teherán tvrdí, že zomrela prirodzenou smrťou. (27. septembra 2022)Únik plynu z plynovodu Nord Stream v Baltskom mori pri pobreží dánskeho ostrova Bornholm. Existuje podozrenie, že išlo o sabotáž. Oznámilo to v stredu Švédsko a Francúzsko. Moskva a Washington v stredu popreli, že by boli zodpovedné za údajnú sabotáž. (27. septembra 2022)Prvý záber Karola III. pri plnení kráľovských povinností. Na snímke sedí za pracovným stolom a vyberá z oficiálnej červenej krabice korešpondenciu, ktorú mu pripravil osobný tajomník v miestnosti z 18. storočia v Buckinghamskom paláci. (24. septembra 2022)
Zobraziť galériu
(10)
Domov
Zdieľať
Diskusia