Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Adam Novosad
25. septembra 2022, 15:33
Čas čítania 0:40

Nahá Emily Ratajkowski sa fotila s malým synom vo vani. Toto nie je normálne, odkazujú jej kritici na Instagrame

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Slávna modelka schytala kritiku za fotografie so svojím nahým synom počas kúpania.

Modelka Emily Ratajkowski vyvolala rozruch svojím novým príspevkom na Instagrame, v ktorom sa chcela svetu pochváliť spoločnými chvíľami so svojím malým synom.

Sylvester Apollo Bear, ako znie chlapcovo meno, si s mamou užíval kúpeľ, no Ratajkowski sa rozhodla tieto momenty zvečniť a fotografie zavesiť na svoj Instagram.

25. septembra 2022, 9:05 Čas čítania 1:22 VIDEO: Opití mobilizovaní Rusi ledva stoja na nohách. Internet zaplavili videá, ktoré ukazujú alkoholizmus u povolaných vojakov VIDEO: Opití mobilizovaní Rusi ledva stoja na nohách. Internet zaplavili videá, ktoré ukazujú alkoholizmus u povolaných vojakov

Svojim priaznivcom na sociálnych sieťach modelka zrejme chcela sprostredkovať pohľad do súkromia, v ktorom sa už takmer dva roky vytešuje z prvého potomka, no opak sa stal pravdou. Zopár komentárov síce Ratajkowskú chváli za roztomilé fotky, lenže hromada používateľov zostala zábermi pohoršená. 

„Prečo sa, preboha, fotíš so svojím nahým synom? Čo všetko si schopná urobiť pre lajky a pozornosť?“ napísal modelke jeden z komentujúcich. „Toto je veľmi divné. Fajn, ak sa chceš osprchovať so svojím synom, roztomilé, ale pózovať s ním nahá a zverejniť to? Veľmi, veľmi zvláštne,“ skritizoval ju iný priaznivec.

Modelka na kritiku v komentároch zatiaľ nijako nezareagovala. Medzitým na svoj Instagram pridala zábery z módnej prehliadky pre značku Versace.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Emily Ratajkowski (@emrata)

Domov
Zdieľať
Diskusia