Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Answear.
23. septembra 2022, 10:40
Čas čítania 2:03
Sponzorovaný obsah

Answear.LAB predstavil nové kúsky inšpirované ženskými hrdinkami. Pozri sa na limitovanú kolekciu SHERO

MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Koža, denim a výrazné strihy. V týchto veciach budeš priťahovať pohľady.

Veľké svetre, kožené kabáty a materiály, ktoré ťa zahrejú. Čo je pre teba „must have“ jesenných trendov? Answear.LAB predstavil novú kolekciu SHERO, ktorá je prehliadkou trendov tejto sezóny. Zároveň boli tieto kúsky navrhnuté s myšlienkou vnútorného pocitu sily, slobody a rovnosti žien. Pozri sa, ako vyzerá Shero v podaní Answear.

objav novú kolekciu
answear
Zdroj: Answear

Kto je „Shero“?

Wonder Woman alebo Catwoman nie sú len fiktívne postavy zo sveta komiksov. Istým spôsobom sú to postavy feminizmu, vďaka ktorým začali ženské úlohy získavať pozornosť. Žiarili vo svete, ktorému dovtedy vládli len mužskí hrdinovia. Stali sa vzorom a inšpirovali ďalšie generácie. Hrdinky ako Wonder Woman ukázali, ako brániť svoje hodnoty, dosahovať ciele či nájsť vlastnú silu.

Taká je aj „Shero“ – žena superhrdinka, ktorej najväčšou prednosťou je jej vnútorná sila. Skrýva v sebe mnoho pocitov. Je citlivá, ale zároveň dokáže bojovať za svoje sny a realizuje ich podľa vlastných podmienok. Ruka v ruke bojuje za ciele a ideály spolu s ostatnými ženami, pretože verí v silu sesterstva a vzájomnej podpory.

answear
Zdroj: Answear

Čo ukrýva táto kolekcia?

Kolekcia SHERO je o trendoch tejto jesene. Môžeš očakávať vlnené kabáty, kožené trenčkoty, ramonesky, bombery a oversize bundy s výraznými líniami. Nájdeš tam aj červený oblek, vďaka ktorému sa v dave nestratíš. Hoci sa kolekcia inšpirovala pánskym šatníkom, odkazuje predovšetkým na trend power suit charakteristický pre 80. roky. Šaty zvýrazňujúce siluetu s asymetrickým výstrihom, volánmi alebo výstrihmi zasa odkazujú na ženy, ktoré sa cítia sebavedome vo vlastnom tele.

Kúp si SHERO

Nechýbajú ani ležérne prvky vrátane tričiek s nápismi manifestujúcimi silu. Vzdušné, jemne drapované látky kontrastujú s charakteristickým tmavým denimom a prírodnou kožou, čím vytvárajú zaujímavý, rôznorodý mix. Ponuka Answear.LAB je v odtieňoch čiernej, sivej, bielej a béžovej farby so silnejším červeným akcentom. Čisté, výrazné, silné farby majú posilniť posolstvo kolekcie a poukazujú na všemocnosť ženy.

answearanswearanswearanswear
Zobraziť galériu
(6)

Answear.LAB pre ženy

Za kolekciou SHERO sa okrem univerzálneho, ženského posolstva skrýva aj niečo viac. Značka Answear.LAB sa vo svojich aktivitách neobmedzuje len na tvorbu módy, ale chce zákazníčky podporiť v živote podľa ich vlastných predstáv. Od začiatku svojej činnosti vytvára limitované kolekcie a zapája sa do iniciatív, ktoré prinášajú nielen skutočnú podporu ženám na celom svete. Príkladom takýchto aktivít je minuloročná kolekcia Girl Power, ktorej výťažok bol určený na podporu vzdelávania žien Karpatskou nadáciou.

answear
Zdroj: Answear

Značka tiež spustila podujatie „Som feministka“, ktorého cieľom je šíriť povedomie o Svetovom dni feminizmu a vzdelávať o úlohe rovnosti. „To všetko nám dáva inšpiráciu k ďalším aktivitám, napríklad k vytvoreniu zbierky o superhrdinkách. V Answear.LAB veríme, že každý z nás, bez ohľadu na pôvod, náboženstvo alebo sexuálnu orientáciu, by mal mať šancu realizovať sa, plniť si svoje sny a žiť dôstojne. Chceme ženám ukázať, že majú silu, vďaka ktorej sa každý deň cítia výnimočné a všemocné,“ vysvetľuje Agnieszka Korsak, riaditeľka značky Answear.LAB

answear
Zdroj: Answear

Slovenské „Shero“

Slovenskými ambasádorkami kolekcie sa stali výrazné a silné ženy, ktoré sa neboja bojovať so životom a ísť si za svojimi snami. V oblečení z kolekcie SHERO tak uvidíš osobnú trénerku Simonu Kozerawski, komičku Simonu Salátovú a internetovú dejepisárku Sandru Svitekovú. Medzi hrdinky sa pridala aj mama štvorčiat Veronika Križalkovičová, stylistka a poradkyňa Mirka Dobis či talentovaná operná speváčka Vanessa Šarköziová.

Domov
Zdieľať
Diskusia