Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
18. septembra 2022, 10:47
Čas čítania 0:48

David Beckham čakal až 13 hodín v rade na to, aby mohol vzdať úctu zosnulej kráľovnej Alžbete II. Predbehnúť sa odmietol

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené
David Beckham čakal až 13 hodín v rade na to, aby mohol vzdať úctu zosnulej kráľovnej Alžbete II. Predbehnúť sa odmietol
Zdroj: TASR/AP

Údajne by sa nepredbehol ani jeho starý otec, preto sa rozhodol radšej počkať.

Podľa portálu CBS Sports sa so zosnulou kráľovnou Alžbetou II. prišiel v piatok rozlúčiť aj britský futbalista David Beckham, ktorý mal úspešnú kariéru v kluboch Manchester United či Real Madrid. Údajne však čakal až trinásť hodín v rade na to, aby vzdal Jej Veličenstvu hold vo Westminsterskej sále. Zomrela 8. septembra vo veku 96 rokov.

Bývalého futbalistu si všimli spravodajské štáby, ako čaká v rade s tisíckami ľudí v uliciach Londýna v skorých ranných hodinách. Ako píše denník Mirror, Beckham sa mohol vyhnúť zdĺhavému čakaniu v rade, ale chcel byť ako všetci ostatní. Vraj by rad nepredbehol ani jeho starý otec, preto to neurobil ani on.



Beckham dostal od kráľovnej Alžbety II. v roku 2003 vyznamenanie OBE (Rád Britského impéria) za futbalové zásluhy. „Mal som veľké šťastie, že som ju mohol stretnúť niekoľkokrát počas mojej kariéry a reprezentovať svoju krajinu, byť kapitánom svojej krajiny,“ povedal pre ITV News.

Zosnulú kráľovnú nahradil na tróne jej syn Karol III. a v príhovore ju označil za inšpiráciu pre seba samého aj celú kráľovskú rodinu. Taktiež prisľúbil, že bude pokračovať v jej celoživotnej službe.

Anketa:
Čakal by si na Beckhamovom mieste taktiež v rade alebo by si sa predbehol?
Počkal by som.
Predbehol by som sa.
Počkal by som.
70 %
257 Hlasov
Predbehol by som sa.
30 %
109 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia