Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
17. septembra 2022, 7:47
Čas čítania 0:52

Na diaľnici sa prevrátil kamión plný vibrátorov a lubrikantu. Polícia musela uzavrieť cestu na niekoľko hodín

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Ako zázrakom sa pri nehode dvoch kamiónov nikto nezranil.

Amerických vodičov prekvapila neobvyklá dopravná nehoda, keď na medzištátnej diaľnici Interstate 40 blízko Oklahoma City nabúrali dva kamióny. Jeden z nich totiž prevážal plný náklad sexuálnych pomôcok a po tom, čo sa prevrátil, vysypal po celom úseku diaľnice tisícky vibrátorov a lubrikantov, píše Daily Star.

K autonehode došlo v stredu v ranných hodinách a po prevrátení jedného z nákladiakov zostali krabice plné sexuálnych pomôcok rozhádzané po všetkých jazdných pruhoch v danom smere. Ako zázrakom sa pri nehode nikto nezranil. Polícia však musela uzavrieť cestu na niekoľko hodín.

Kanál News 9 na miesto vyslal aj spravodajský vrtuľník, ktorý celú situáciu monitoroval z vtáčej perspektívy. Reportér spočiatku nevedel identifikovať, čo sa na diaľnici nachádza, no neskôr sa vďaka detailnejším záberom potvrdilo, že skutočne išlo o dildá, vibrátory a lubrikačné gély. 

Koncom augusta sa sociálnymi sieťami šírili zábery z podobnej nehody, na diaľnicu sa však vtedy z nákladiaka nevysypali vibrátory, ale 150-tisíc paradajok. Tým, že vozidlá na diaľnici po rozsypaných paradajkách ďalej prechádzali, roztlačili ich a na vozovke vytvorili silnú klzkú „červenú omáčku“. Než polícia stihla komunikáciu uzavrieť, jedno vozidlo narazilo do druhého, čo spôsobilo reťazovú reakciu v podobe nehody siedmich áut.

Domov
Zdieľať
Diskusia