Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
12. septembra 2022, 11:16
Čas čítania 0:48

Nezaujíma ma, čo hovorí Biblia, odkazuje poslankyňa Jana Bittó Cigániková kresťanom. Zdieľa video nahnevanej moderátorky

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Poslankyňa povedala, že by sa pod názor vo videu s radosťou podpísala.

Nezaujíma ma, čo hovorí Biblia, nemôžete mi diktovať, ako mám žiť, odkazuje poslankyňa SaS Jana Bittó Cigániková kresťanom, ktorí sa snažia zamedziť ľuďom prístup k interrupciám, v najnovšom príspevku na Facebooku.


Poslankyňa na sociálnej sieti zverejnila prejav americkej moderátorky Any Kasparianovej, ktorá sa v roku 2018 vo svojej šou The Young Turks Show vymedzila voči kresťanským aktivistom bojujúcim proti právu na prístup k interrupciám. 

„Nezaujíma ma, že ste kresťania. Nezaujíma ma, čo hovorí Biblia. Mám pocit, že je úplne komické sedieť tu a snažiť sa dešifrovať, čo vaša mýtická kniha hovorí o týchto veľmi reálnych politických otázkach,“ hromží Kasparianová vo videu, ktoré je na profile slovenskej poslankyne otitulkované do slovenského jazyka.

„Neverím však v kresťanstvo, čo znamená, že mi nemôžete diktovať spôsob, akým budem žiť svoj život na základe vášho vierovyznania,“ hnevá sa moderátorka. Podľa nej všetky ženy, ktoré veria v kresťanskú náuku a Bibliu, majú právo riadiť sa všetkým, čo toto náboženstvo káže, nemusia chodiť na interrupciu a nemusia ani brať antikoncepciu.

30. septembra 2023, 7:00 Čas čítania 25:30 VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov VOĽBY 2023: Podľa priebežných výsledkov vedie Smer, spočítali už viac ako 60 % hlasov

Tento prejav Bittó Cigániková okomentovala slovami, že by sa pod celý podpísala. „Tak toto podpisujem okamžite! Perfektne povedané, aj s patričnou emóciou,“ skonštatovala poslankyňa SaS.

Domov
Zdieľať
Diskusia