Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jakub Paulík
10. septembra 2022, 13:21
Čas čítania 0:38

Dvojičky majú každá iného otca. Brazílčanka v rovnaký deň súložila s dvoma mužmi

Kategória:
Zaujímavosti
Uložiť Uložené

Odlišných otcov potvrdili až testy.

Mladá žena z Brazílie zistila, že jej dvojičky majú iného otca. Pred viac ako rokom mala totiž v ten istý deň pohlavný styk s dvoma mužmi. Keďže si však nebola istá, kto je ich otcom, jednému z milencov odobrala vzorku DNA.

Na svoje prekvapenie po teste otcovstva zistila, že je rodičom iba jedného z detí, píše Daily Mail. Pre istotu teda dala spraviť test číslo dva. Šokovaná zistila, že výsledok je znova rovnaký.

6. augusta 2022, 9:30 Čas čítania 5:20 Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami Afroamerické dvojčatá s bielou kožou uniesli ako deti. Na pódiu museli hrýzť hadom hlavy a spávali vo vozoch s plošticami

Lekár Tulio Jorge Franco, ktorý bol pri pôrode dvojičiek, bol týmto zistením sám veľmi prekvapený. Na rozdiel od Brazílčanky si síce uvedomoval, že sa niečo také môže stať, no podľa jeho slov na svete existuje iba približne 20 zaznamenaných prípadov, uvádza Globo s odkazom na tvrdenie lekára. 

V súčasnosti majú dvojičky už 16 mesiacov, no lekár o ich prípade médiá informoval až nedávno. O deti sa spoločne s mladou matkou stará jeden z otcov. V prípade odlišných otcov dvojičiek hovoríme o takzvanej heteropaternálnej superfekundácii – oplodnení dvoch vajíčok odlišnými partnermi.

Domov
Zdieľať
Diskusia