Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2022, 16:11
Čas čítania 0:33
Dominik Vetrák

Jessica Chastain v trileri The Good Nurse zisťuje, že jej kolega Eddie Redmayne zabil 300 pacientov

Jessica Chastain v trileri The Good Nurse zisťuje, že jej kolega Eddie Redmayne zabil 300 pacientov
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY THE GOOD NURSE
Uložiť Uložené

Novinka od Netflixu dorazí už 26. októbra. Sleduj prvý trailer.

Netflix zverejnil debutovú ukážku na dramatický triler The Good Nurse. Nakrútili ho podľa rovnomennej knihy z roku 2014 od Charlesa Graebera. Dej sa zameriava na sestričku (Jessica Chastain), ktorá zistí, že jej blízky kolega (Eddie Redmayne) zabíja svojich pacientov. 

V priebehu filmu sa spojí s detektívmi a snažia sa nájsť dôkazy, ktoré by jej kolegu usvedčili, že je naozaj sériovým vrahom známym ako Angel of Death. Jeho pravé meno je Charlie Cullen a je to jeden z najhorších sériových vrahov histórie. Kniha a snímka The Good Nurse sú totiž založené na skutočných udalostiach. Cullen zabil v deviatich nemocniciach vyše 300 ľudí. 

Odporúčané
Jessica Chastain v trileri The Good Nurse zisťuje, že jej kolega Eddie Redmayne zabil 300 pacientov Jessica Chastain v trileri The Good Nurse zisťuje, že jej kolega Eddie Redmayne zabil 300 pacientov 8. septembra 2022, 16:11

Okrem oscarových hercov Chastain a Redmayna v snímke uvidíme aj Noaha Emmericha (The Truman Show). Režíroval Tobias Lindholm (nakrútil 2 epizódy seriálu Mindhunter), scenárista Lovu či Chľastu s hercom Madsom Mikkelsenom. The Good Nurse uvidíme na Netflixe 26. októbra.

Domov
Zdieľať
Diskusia