Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Tento článok je PR správa spoločnosti FixDistribution.
23. augusta 2022, 9:15
Čas čítania 2:34
Sponzorovaný obsah

Kvalitné audio produkty, ktoré ulahodia tvojim ušiam. Z ponuky tejto talianskej značky si zaručene vyberieš

Kvalitné audio produkty, ktoré ulahodia tvojim ušiam. Z ponuky tejto talianskej značky si zaručene vyberieš
Zdroj: sbsmobile.com
TECH REPRODUKTORY A SLÚCHADLÁ
Uložiť Uložené

SBS mobile má v portfóliu kvalitné slúchadlá a reproduktory.

Miluješ kvalitnú hudbu alebo často telefonuješ so svojimi blízkymi či kolegami? Potom sa určite nezaobídeš bez kvalitných audio zariadení – slúchadiel a reproduktorov. Talianska značka SBS mobile prináša portfólio produktov, z ktorého si vyberie každý.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Značka s viac ako 25-ročnou históriou

Talianska spoločnosť SBS mobile bola založená už v roku 1994. Počas svojej existencie vyvinula množstvo produktových radov. V aktuálnom čase sa venuje nielen výrobe a zdokonaľovaniu audio zariadení, ale taktiež výrobe obalov na telefóny, powerbaniek, nabíjacích adaptérov, držiakov na smartfóny a mnohých ďalších doplnkov. V jej produktovom portfóliu nájdeš tiež jedinečné zariadenie Fast Skin. To slúži na vyrezanie ochranných fólií na displej a zadnú stranu smartfónov, smart hodiniek a tabletov.

3 jedinečné značky audio produktov

V ponuke značky SBS mobile nájdeš desiatky zaujímavých audio zariadení. Tie sa vyznačujú vynikajúcim pomerom ceny a kvality, veľmi dobrou kvalitou zvuku, výdržou, odolnosťou a modernými technológiami. Niektoré z nich patria priamo pod značku SBS, ktorá má pod sebou ako materská spoločnosť aj ďalšie dve samostatné dcérske značky audio produktov – Music Hero a JAZ.

SBS

Tento štartovací rad slúchadiel je primárne určený na bežné vybavovanie telefonátov s rukami vo vreckách. Avšak vychutnáš si s nimi aj dobrú hudbu či obľúbený podcast. A ak náhodou dávaš prednosť e-knihám, so slúchadlami radu SBS ich bude radosť počúvať.

 

Music Hero

Táto značka audio produktov sa orientuje najmä na mladých používateľov. V jej ponuke nájdeš klasické drôtové slúchadlá, moderné bezdrôtové TWS verzie, slúchadlá cez hlavu, ale taktiež reproduktory. Jednotlivé modely Music Hero sa vyznačujú farebnosťou a moderným dizajnom. Sú cenovo dostupné, avšak poskytujú veľmi dobrú kvalitu zvuku a viacero moderných technológií.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

JAZ

Ide o prémiovú značku audio produktov, pod ktorú patria drôtové slúchadlá, bezdrôtové slúchadlá aj reproduktory. Všetky výrobky sa vyznačujú mimoriadne čistým a kvalitným zvukom, pričom ich funkčnosť zlepšujú jedinečné technológie. Určené sú pre náročnejších používateľov, ktorí nechcú robiť žiadne kompromisy, ak ide o kvalitu.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Slúchadlá pre športovcov

Ako už napovedá názov TWS RUNNER RAPTORS 2.0, tento rad od značky SBS mobile sa orientuje aj na bežcov. Patria podeň totiž špecifické slúchadlá, ktorých dizajn je prispôsobený tak, aby dokonale sedeli na hlave pri behaní a vykonávaní iných fyzických aktivít. Potešia výborným zvukom, ale aj odolnosťou voči vode, potu či pádom.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Audio produkty SBS Mobile

V ponuke SBS audio a jej dcérskych značiek nájdeš viacero zaujímavých produktov. Vyberať si môžeš z týchto kategórií:

Káblové slúchadlá

Napriek tomu, že dnes sú v kurze bezdrôtové verzie, značka SBS si vo svojej ponuke ponecháva aj viacero káblových modelov. Či už do uší, alebo cez hlavu. Tie sú cenovo dostupné, potešia dobrým zvukom aj štýlovým moderným dizajnom.

TWS slúchadlá

Bezdrôtové slúchadlá do uší sú skvelou voľbou na počúvanie hudby či vybavovanie telefonátov. Majú nabíjacie puzdro, ktoré je kompaktné, a tak sa ti bez problémov zmestí do vrecka. Najnovšie modely disponujú odolnosťou voči vode podľa certifikátu IPX5, aktívnym potláčaním okolitého hluku či multifunkčným tlačidlom na aktiváciu hlasového asistenta. Samozrejmosťou je jednoduché začatie a ukončenie hovoru či pozastavenie prehrávania hudby. Niektoré prémiové modely JAZ sú dokonca vybavené Dual Leader technológiou. Tá umožňuje každé slúchadlo použiť samostatne.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Bezdrôtové slúchadlá cez hlavu

Komfortné bezdrôtové slúchadlá cez hlavu SBS audio, JAZ a Music Hero zaujmú svojím sviežim dizajnom. Výborne sadnú na hlavu a vďaka mäkkým ušným vankúšikom ťa nebudú tlačiť ani pri dlhšom používaní. Výdrž niektorých modelov je až 10 hodín na plné nabitie. Pri určitých verziách môžeš využívať funkciu aktívneho potláčania okolitého hluku. Benefitom sú tiež kvalitné mikrofóny a multifunkčné tlačidlá na prehrávanie hudby či vybavovanie hovorov.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Reproduktory

Farebné, minimalistické, retro alebo plávajúce na vode? Z ponuky reproduktorov SBS si určite vyberieš. Zaujmú ťa dlhou výdržou batérie, kvalitným zvukom, výborným dosahom Bluetooth signálu, ale taktiež jednoduchým ovládaním. K dispozícii sú aj verzie vybavené mikrofónmi, ktoré sa dajú využívať na pohodlné vybavovanie telefonátov či konferenčných hovorov.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com

Zaujali audio produkty SBS aj teba? Ich ponuku nájdeš v e-shope NAY, v kamenných predajniach NAY po celom Slovensku alebo v Telekome a u ostatných mobilných operátorov.

sbsmobile.com
Zdroj: sbsmobile.com
Domov
Zdieľať
Diskusia