Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Daniel Mikolášik
11. augusta 2022, 20:00
Čas čítania 1:07

TOP 3 vo štvrtok: Matovič zostane ministrom aj po ultimáte, Zelenskyj sľúbil, že znovu dobyje Krym a Yung Lean na Grape nepríde

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
TOP 3 vo štvrtok: Matovič zostane ministrom aj po ultimáte, Zelenskyj sľúbil, že znovu dobyje Krym a Yung Lean na Grape nepríde
Zdroj: Refresher

Aj dnešok priniesol kopu zaujímavých správ. Pozri si náš výber troch najzaujímavejších.

Matovič zostane ministrom aj po ultimáte od SaS

Líder OĽaNO Igor Matovič zostane ministrom financií aj po uplynutí ultimáta od strany SaS. Uznieslo sa na tom predsedníctvo hnutia OĽaNO, ako aj jeho poslanecký klub. „(Matovič) je predsedom strany s najvyšším počtom poslancov v parlamente. Hnutie OĽaNO chce naplniť sľuby, ktoré ľuďom dalo v riadnych voľbách,“ napísalo hnutie v stanovisku.

Viac sa dozvieš TU.

Matovič
Zdroj: TASR/Dano Veselský

Zelenskyj sľúbil, že znovu dobyje Krym

Na ruskom vojenskom letisku Saki na Kryme došlo v utorok k výbuchom. Podľa ruskej strany nešlo o útok, ale o výbuch munície v skladoch. Predstaviteľ Kyjeva však tvrdí, že výbuchy na Kryme spôsobili ukrajinské špeciálne sily. Len niekoľko hodín po výbuchoch na Saki prezident Ukrajiny Volodymyr Zelenskyj vo zverejnenom videu vyhlásil, že znova dobyje Krymský polostrov, ktorý Rusko anektovalo v roku 2014.

Viac sa dozvieš TU.

Krym
Zdroj: Planet Labs

Yung Lean na Grape nakoniec nepríde

Švédsky raper Yung Lean na festivale Grape nakoniec nevystúpi. S informáciou prišli organizátori na Facebooku. Náhradu za švédskeho rapera zatiaľ neoznámili, no uviedli, že by ho Slováci mohli vidieť na koncerte už ďalší rok. Už druhýkrát sa tak zrušil Leanov koncert na Grape, prvýkrát to bolo pre pandémiu, keď sa festival nemohol uskutočniť.

Viac sa dozvieš TU.

Yung Lean
Zdroj: Instagram/yunglean2001

Instagramový post dňa: Johnny Depp vo svojej prvej filmovej role po súde ako Ľudovít XV.

Johnny Depp sa po troch rokoch opäť objaví vo filme. Ide tak o prvú filmovú rolu po vyhratom súdnom spore proti bývalej manželke Amber Heard. Depp si v historickej romantickej dráme zahrá postavu kráľa Ľudovíta XV. Filmový producent Stephen Deuters, ktorý je generálnym riaditeľom hercovej európskej filmovej spoločnosti IN.2 Films, zdieľal prvú exkluzívnu fotografiu Deppa v kostýme kráľa Ľudovíta XV.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Stephen Deuters (@sunstrokehouse)

Domov
Zdieľať
Diskusia