Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Adam Novosad
3. augusta 2022, 10:50
Čas čítania 0:42

VIDEO: Takto policajti chytili 40-ročnú Slovenku, ktorá šoférovala opitá s metamfetamínom, extázou aj amfetamínom v tele

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Policajtom sa nepozdávalo podozrivé správanie vodičky na diaľnici.

Šialenú jazdu opitej vodičky ukončili až policajti. Takto znie titulok statusu policajtov z Bratislavského kraja, ktorí si koncom júla v nočných hodinách všimli na diaľnici D1 v smere do Trnavy podozrivo sa správajúcu vodičku. Sedela za volantom vozidla značky Renault.

„Hliadka sa zákonným spôsobom rozhodla vozidlo zastaviť a skontrolovať,“ píšu policajti. Podozrivú Alexandru M. policajti vyzvali, aby sa podrobila dychovej skúške, s čím 40-ročná vodička súhlasila. „Tou jej bola nameraná hodnota 0,65 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje 1,35 promile,“ konštatuje polícia.

Opitú vodičku policajná hliadka eskortovala do nemocnice. Tam jej spravili vyšetrenie na zistenie prítomnosti návykových látok v tele. Policajtom sa nezdalo správanie šoférky za volantom, ale ani po vystúpení z auta. 

„Výsledok zarazil aj samotnú hliadku. Po pozitívnej dychovej skúške bola vodička pozitívna aj na metamfetamín, amfetamín a extázu,“ píšu policajti. Šoférka teraz čelí trestnému stíhaniu, je obvinená z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Ak žene preukážu vinu pred súdom, hrozí jej trest odňatia slobody na dva roky.

Domov
Zdieľať
Diskusia