Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Richard Balog
3. augusta 2022, 11:26
Čas čítania 0:34

Drake v novom videoklipe chytá ryby z Maybachu od Virgila Abloha a vyjadruje podporu Young Thugovi aj Gunnovi

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené
Drake v novom videoklipe chytá ryby z Maybachu od Virgila Abloha a vyjadruje podporu Young Thugovi aj Gunnovi
Zdroj: YouTube

Vychutnaj si vizuál na najväčší „banger“ z raperovho posledného albumu Honestly, Nevermind, ktorý vyšiel 17. júna.

Drake nepotrebuje ohlasovať vydanie nových skladieb či videoklipov, aby získal pozornosť, o čom nás aj tentoraz presvedčil vizuálom ku skladbe Sticky, ktorý publikoval uplynulú noc. 35-ročný raper si užíva plody svojej práce, vrátane súkromných párty či plavieb na luxusných lodiach, čo zachytil režisér Theo Skudra. 

Počas štyroch minút vzdal v klipe hold aj zosnulému priateľovi Virgilovi Ablohovi. Champagne Papi chytá ryby z limitovaného Maybachu, ktorý bývalý kreatívny riaditeľ módneho domu Louis Vuitton dokončil len niekoľko dní pred smrťou. 

Okrem toho vyjadril podporu kolegom Young Thugovi a Gunnovi. Obaja sú obvinení z viacerých trestných činov a sú vo väzbe. Približne v čase 1:17 sa na obrazovke objaví text Free YSL, čo je odkaz na vydavateľstvo Young Stoner Life Records, ktoré založil prvý menovaný interpret. 


My mama wish I woulda went corporate
She wish I woulda went exec'
I still turn to a CEO
So the lifestyle she respect

17. júna 2022, 10:46 Čas čítania 0:46 Drake vydal nový album aj videoklip bez akejkoľvek reklamy. Koľko rekordov prekoná projekt Honestly, Nevermind? Drake vydal nový album aj videoklip bez akejkoľvek reklamy. Koľko rekordov prekoná projekt Honestly, Nevermind?
Domov
Zdieľať
Diskusia