Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Viktor Kniš
2. augusta 2022, 15:31
Čas čítania 1:09

Otec Elona Muska tvrdí, že nie je hrdý na svojho syna

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ani samotný Elon Musk vraj nie je spokojný s tým, ako sa vyvíja jeho cesta k titulu najbohatšieho muža sveta.

Errol Musk tvrdí, že na svojho syna miliardára nie je hrdý. Ani samotný Musk mladší vraj nie je spokojný s tým, ako sa vyvíja jeho podnikateľská kariéra. Povedal to pre austrálske rádio iHeart„Sme rodina, ktorá už veľmi dlho robí veľa vecí, nie je to tak, že sme z ničoho nič začali na niečom pracovať,“ odpovedal Errol Musk na otázku, či je hrdý na svojho syna.

Errol Musk porovnával v rádiu úspechy svojho syna Elona so zvyškom súrodencov, pričom pripustil, že zakladateľ spoločností Tesla a Space X toho v porovnaní s ostatnými dokázal naozaj veľa. „Je frustrovaný z toho, ako jeho biznis pokračuje, a aj z jeho nestability,“ dodal Musk starší. 

Errola Muska v rozhovore konfrontovali aj s nedávnymi informáciami o tom, že je otcom dvoch detí, ktoré má údajne s nevlastnou dcérou. Otec úspešného podnikateľa na tom nevidí nič zlé a svoj vzťah s nevlastnou dcérou označil za úplne normálny. „Jediná vec, pre ktorú sme na zemi, je, aby sme sa množili,“ skonštatoval. 

Elon Musk na MET Gala 2022.
Elon Musk na MET Gala 2022. Zdroj: Getty Images/NDZ/Star Max/GC Images

Okolo súkromného života rodiny Elona Muska to v poslednom čase žije. Najbohatší muž sveta Elon Musk len nedávno dôrazne poprel ľúbostný vzťah s manželkou svojho dlhoročného priateľa a spoluzakladateľa internetového vyhľadávača Google Sergeya Brina.

13. apríla 2023, 16:30 Čas čítania 3:24 Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu Prečo sa mocní boja AI? Pauzu vo vývoji technológií žiadajú Elon Musk aj spoluzakladateľ Applu

Vyvrátil tým nedávnu správu amerického denníka Wall Street Journal, že aféra ukončila Brinovo manželstvo a rozbila priateľstvo s Muskom. Podľa WSJ boli Brin a Nicole Shanahanová v tom čase rozídení, ale stále žili spolu.


„Sergey a ja sme priatelia a boli sme spolu minulú noc na večierku! Nicole som videl dvakrát za tri roky, oba razy v prítomnosti mnohých ďalších ľudí. Nič romantické v tom nebolo,“ uviedol Musk.


Denník WSJ informoval, že priateľstvo s Brinom sa skončilo po evidentnom flirte Shanahanovej so zakladateľom Tesly. To údajne viedlo až k žiadosti o rozvod.

Domov
Zdieľať
Diskusia