Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
1. augusta 2022 o 7:53
Čas čítania 0:28

Ako znie dosiaľ nevydaná skladba Eminema s 50 Centom z roku 2009? Dozvieš sa už o týždeň na najnovšom kompilačnom albume rapera

Kategória:
Hudba
Uložiť Uložené
Ako znie dosiaľ nevydaná skladba Eminema s 50 Centom z roku 2009? Dozvieš sa už o týždeň na najnovšom kompilačnom albume rapera
Zdroj: Getty Images/Albert L. Ortega

My už sa nevieme dočkať.

Miluješ starú tvorbu Eminema či 50 Centa? Ak áno, v piatok 5. augusta budeš mať pravdepodobne predčasné Vianoce.

Ako píše Hypebeast, dvojicu totiž budeš môcť počuť v spoločnej skladbe s názvom Is This Love. Nejde však o novinku, ale doposiaľ nezverejnenú pieseň ešte z roku 2009, produkoval ju Dr. Dre.

Eminem.
Eminem. Zdroj: Getty Images/Kevin Winter


Bude totiž na kompilačnom albume s názvom Curtain Call 2. Momentálne si môžeš predobjednať vinylovú verziu albumu. Na nahrávke nájdeš aj rôzne skladby z albumov Relapse, Recovery, The Marshall Mathers či Revival.

Album však obsahuje aj niekoľko nových skladieb. Jednou z nich je From Tha D 2 LBC, kde Eminem spojil sily so Snoop Doggom. V ďalšej s názvom The King & I zase spolupracoval raper so CeeLo Greenom.

Anketa:
Tešíš sa na tento album?
Áno.
Nie.
Áno.
84 %
Nie.
16 %




Domov
Zdieľať
Diskusia