Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Martin Adam Pavlík
26. júla 2022, 18:58
Čas čítania 0:45

VIDEO: Neymar opäť fingoval faul. Protihráč sa ho vôbec nedotkol, rozhodca napriek tomu odpískal penaltu

Kategória:
Osobnosti
Uložiť Uložené
VIDEO: Neymar opäť fingoval faul. Protihráč sa ho vôbec nedotkol, rozhodca napriek tomu odpískal penaltu
Zdroj: Getty Images/Justin Setterfield
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Neostal nič dlžný svojej povesti.

Brazílsku hviezdu Neymara už futbaloví fanúšikovia viackrát kritizovali za to, že počas zápasov očividne finguje fauly. V pondelok to urobil znova. Za svoj herecký výkon v zápase Paris Saint-Germain FC verzus Gamba Osaka by si skutočne zaslúžil Oscara.

V 32. minúte zápasu Neymar spadol v šestnástke, hneď ako zbadal, že sa mu protihráč snaží vypichnúť loptu a šmykol sa na trávniku. Napriek tomu, že sa hráči vôbec nedotkli, futbalista s bolestivým výrazom, chytajúc sa za nohu, zahral faul.



Rozhodca mu to paradoxne zjedol aj s navijakom a odpískal penaltu. Tú Neymar poľahky premenil a zvýšil vedenie Francúzov na 2 : 0. Paris Saint-Germain v Japonsku nakoniec vyhral vysoko 6 : 2, pričom Neymar strelil ešte jeden gól v šesťdesiatej minúte. Ďalšie góly Osake strelili Messi, Sarabia, Mendes a Mbappé.

Neymar do Paríža prestúpil z FC Barcelona v roku 2017 po úspešnej kariére v španielskom tíme za rekordnú sumu 222 miliónov eur. Brazílčan vtedy podpísal zmluvu s PSG na 5 rokov. Či však v klube ostane aj naďalej, ešte nie je známe.

Domov
Zdieľať
Diskusia