Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Jana Chovancová
23. júla 2022, 7:17
Čas čítania 0:44

VIDEO: Zlodeji v Taliansku vrátili ukradnuté hodinky. Zistili, že sú fejkové

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Ozbrojený muž prišiel do podniku, priložil druhému zbraň k hlave a ukradol mu hodinky. Po chvíli si však uvedomil, že nie sú originálne, a vrátil ich späť.

Mladý muž v talianskom meste Neapol okradol so zbraňou v ruke Švajčiarov na dovolenke. Tí si práve v miestnej reštaurácii vychutnávali drink, keď k nim pribehol zlodej a jednému ukradol z ruky hodinky značky Richard Mille, upozornil portál CNN.

Trvalo len sedem minút, kým sa nespokojný lupič objavil znova aj s hodinkami. Majiteľovi ich vrátil, pretože nešlo o originálny kúsok. Keďže plagiát by na čiernom trhu alebo v záložni nemal žiadnu hodnotu, zlodej sa rozhodol urobiť tú najsprávnejšiu vec. Muž sa zároveň ospravedlnil zdvihnutím rúk pre jazykovú bariéru. 

Pravdepodobne sa tak zároveň chcel vyhnúť prípadnému nahláseniu policajným zložkám. Vzhľadom na hodnotu lupu by sa vystavoval zbytočnému riziku, ktoré mu za pár desiatok eur nestálo. 

Nevídané zábery zachytila bezpečnostná kamera z vedľajšieho baru namierená na terasu.  Následne ich zverejnili na Twitteri, kde sa video stalo okamžite virálnym.

Anketa:
Ako by si sa zachoval ty, ak by si bol v pozícii zlodeja?
Hodinky by som vrátil tak ako on.
Hodinky by som si nechal, už by som ich nevracal.
Hodinky by som vrátil tak ako on.
44 %
Hodinky by som si nechal, už by som ich nevracal.
56 %
Domov
Zdieľať
Diskusia