Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Huawei.
23. júla 2022, 13:20
Čas čítania 1:54
Sponzorovaný obsah

Nové bezdrôtové slúchadlá Huawei si ťa získajú čistým zvukom a inteligentnými funkciami

Nové bezdrôtové slúchadlá Huawei si ťa získajú čistým zvukom a inteligentnými funkciami
Zdroj: Huawei
TECH HUAWEI HUDBA REPRODUKTORY A SLÚCHADLÁ
Uložiť Uložené

Skvelá výdrž batérie, inteligentné funkcie, ktoré ti prispôsobujú zvuk doslova na mieru, a zmestia sa do vrecka.

Hudba hrajúca v ušiach je pre mnohých z nás neodmysliteľnou súčasťou života. To Huawei veľmi dobre vie, a preto prichádza s bezdrôtovými slúchadlami FreeBuds Pro 2. Majú skvelú výdrž batérie a telefonuješ či počúvaš s nimi hudbu bez vyrušenia aj v hlučnom prostredí. Pozri sa, aké ďalšie výhody tieto slúchadlá majú – budeš ich pre ne nosiť so sebou na každom kroku. 

Bezdrôtové slúchadlá nemajú žiadne káble, preto poskytujú absolútnu slobodu pri pohybe. Nestane sa ti tak, že si odbehneš od telefónu či notebooku a vytrhneš kábel zo zariadenia. Vďaka pripojeniu prostredníctvom Bluetooth ťa nič neobmedzuje. 

HUAWEI FREEBUDS PRO 2
Zdroj: Huawei

Zmestia sa do vrecka

Ak hľadáš slúchadlá, ktoré sa vojdú do vrecka, bezdrôtové Huawei FreeBuds Pro 2 sú ideálnym adeptom. Nabíjacie puzdro s rozmermi 67,9 mm × 24,5 mm × 47,5 mm a hmotnosťou približne 52 g nezaberie veľa miesta. Samotné slúchadlá sú ešte o niečo menšie, čo sa však neodráža na ich kvalite

Prémiová batéria s dlhou výdržou

Pri kúpe bezdrôtových slúchadiel očakávaš, že nebudeš ničím limitovaný pri ich používaní, FreeBuds Pro 2 ti to umožnia aj vďaka dlhej výdrži batérie. So zapnutou funkciou ANC (Active Noise Cancellation), ktorá eliminuje rušivé vplyvy okolia, si užívaš ničím nerušené počúvanie až 4 hodiny a s puzdrom celkom 18 hodín. S vypnutým ANC si môžeš užívať 6,5 hodiny počúvania a s puzdrom celkom 30 hodín.

HUAWEI FREEBUDS PRO 2
Zdroj: Huawei

Hudbu si vychutnáš aj v hlučnom prostredí

Slúchadlá, ktoré disponujú funkciou ANC (Active Noise Cancellation), potláčajú akýkoľvek hluk z okolia a poskytujú čistý, ničím nerušený zvuk. Huawei FreeBuds Pro 2 sú vybavené funkciou Systém Intelligent Dynamic ANC 2.0, ktorá dokáže eliminovať aj zvuk hlučných leteckých motorov a nebudeš počuť ani silný vietor.

Inovatívnu funkciu ANC oceníš aj pri telefonátoch – slúchadlá FreeBuds Pro 2 totiž disponujú technológiou Pure Voice založenou na potlačení hluku pri hovoroch. Za to sú zodpovedné 4 mikrofóny v kombinácii s algoritmom potlačenia hluku pomocou hlbokej neurónovej siete (DNN) spoločnosti Huawei. To znamená, že slúchadlá dokážu presne zachytiť ľudské hlasy a zároveň zlepšiť potlačenie šumu, a to bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzaš.

HUAWEI FREEBUDS PRO 2
Zdroj: Huawei

Zaži hudbu na vlastnej koži

Kvalitný zvuk je základ, nech máš v pláne využívať slúchadlá na čokoľvek. V ideálnom prípade by mal byť čistý a bez oneskorenia, čo však nie je pri všetkých typoch bezdrôtových slúchadiel samozrejmosťou.

Nové slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 2vybavené jedinečným zvukovým systémom Ultra-hearing True Sound Dual Driver, ktorý inteligentne koordinuje dva meniče a zaisťuje ich dokonalú súhru pre vynikajúci zvukový výkon. Takisto disponujú technológiou Triple Adaptive EQ, ktorá dokáže automaticky vyladiť zvuk podľa štruktúry zvukovodu, polohy pri nosení a úrovne hlasitosti, čím zaisťuje personalizovaný zvuk v reálnom čase.

HUAWEI FREEBUDS PRO 2
Zdroj: Huawei

Skôr ako sa rozhodneš pre kúpu bezdrôtových slúchadiel, mal by si zvážiť niekoľko parametrov. Dôležitá je nielen kvalita zvuku, ale aj výdrž batérie či praktickosť. Všetky tieto vlastnosti a ešte omnoho viac ponúkajú Huawei FreeBuds Pro 2, ktoré vynikajú nielen top funkciami, ale aj pomerom ceny a špičkovej kvality.

Domov
Zdieľať
Diskusia