Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. júla 2022, 12:42
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Amsterdam: Margot Robbie, Christian Bale, Rami Malek a Robert De Niro hrajú v herecky nabitom filme

Amsterdam: Margot Robbie, Christian Bale, Rami Malek a Robert De Niro hrajú v herecky nabitom filme
Zdroj: 20th Century Fox/Disney
FILMY A SERIÁLY AMSTERDAM FILM CHRISTIAN BALE MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Skvelý trailer odhaľuje zápletku kriminálnej dramédie od špičkových tvorcov.

Amsterdam je kriminálna dráma z 30. rokov minulého storočia, ktorá mieša prvky skutočnej histórie a fikcie. Snímku natočil režisér David O. Russell, pre ktorého ide o prvý film od režírovania snímky Joy s Jennifer Lawrence z roku 2015. Na jeho novinku teda čakáme poriadne dlho, no podľa debutového traileru sa zdá, že to bude stáť za to. 

Odporúčané
10 otázok a záhad, ktoré nám 5. séria Stranger Things musí objasniť 10 otázok a záhad, ktoré nám 5. séria Stranger Things musí objasniť 6. júla 2022, 14:30

Dej sleduje dvoch vojakov (Christiana Bala a Johna Davida Washingtona) a zdravotnú sestru (Margot Robbie), ktorých neprávom obvinia z vraždy. Ak sa chcú vyhnúť väzeniu a očistiť svoje mená, traja priatelia sa musia dať dohromady s nezvyčajnými jedincami hranými známymi hercami.

Okrem Bala, Washingtona a Robbie si zahrajú herci ako: Rami Malek, Timothy Olyphant, Michael Shannon, Robert De Niro, Chris Rock, Anya Taylor-Joy, Zoe Saldana, Mike Myers či speváčka Taylor Swift. David O. Russell produkoval, režíroval a zároveň napísal aj scenár. Amsterdam dorazí exkluzívne do kín už 4. novembra. 

Domov
Zdieľať
Diskusia