Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je PR správa spoločnosti Beryko.
1. júla 2022, 10:00
Čas čítania 1:34
Sponzorovaný obsah

Novinka od Amazfit T-Rex 2 je ako stvorená pre všetkých nadšencov outdooru

Novinka od Amazfit T-Rex 2 je ako stvorená pre všetkých nadšencov outdooru
Zdroj: Beryko.cz
TECH HODINKY ŠPORT
Uložiť Uložené

Miluješ outdoor? Tak to by ti nemali chýbať tieto vychytané hodinky.

Slováci patria medzi najväčších priaznivcov outdoorových aktivít. Chatárčenie, chalupárčenie aj stanovanie má u nás dlhú tradíciu a miestna príroda nabáda k víkendovým prechádzkam aj náročnejším trekom. Pokiaľ aj ty miluješ outdoorové športy a aktivity, nemala by ti chýbať poriadna výbava. Okrem pohodlných topánok a nepremokavej bundy sa ti hodia a inteligentné hodinky, ktoré ti spoľahlivo ukážu cestu a vydržia náročné klimatické podmienky. Jedna z najpredávanejších značiek inteligentných hodiniek Amazfit prichádza s novou verziou šikovných hodiniek T-Rex 2, stvorených pre tých, ktorí sa neradi nudia doma.

viac o hodinkách

Tretia generácia doladená do dokonalosti

Ide o tretiu generáciu obľúbených hodiniek T-Rex. Všetky generácie boli zamerané na odolnosť voči extrémnym poveternostným podmienkam. Novinka posúva svoje prevádzkové hranice od +70 do -40 stupňov Celzia. Dokazujú to aj náročné vojenské certifikáty, ktoré hodinky bez problémov zvládli. Navyše, možeš sa s nimi aj potápať, pretože majú odolnosť do 10 ATM, čo je ekvivalent tlaku vody až do 100 metrov. Výdrž batérie je obdivuhodná, s maximom až 24 dní.

outdoor, smartwatch
Zdroj: Beryko.cz

Extrémne presná GPS a navigácia

Najväčšie vylepšenie dostala GPS. Vďaka dvojpásmovému polohovaniu a podpore piatich satelitných navigačných systémov T-Rex 2 umožňujú voľne behať betónovou džungľou mesta alebo preskúmavať tie najzaujímavejšie prírodné chodníky s extrémne presným určovaním polohy. Presná poloha je dôležitá pre správnu navigáciu v neprehľadných terénoch. Do mobilnej aplikácie Zepp si môžeš importovať obľúbené trasy. Hodinky ti ukážu navigáciu v reálnom čase a pokiaľ zablúdiš, nájdu ti najbližšiu trasu späť.

Spoločník pre outdoorové športy

V prírode využiješ inteligentné hodinky na maximum hlavne pri športe. Amazfit T-Rex 2 merajú cez 150 športových aktivít vrátane režimu Triathlon pre testovanie húževnatosti, profesionálneho režimu záznamu dát kola Track Run s inteligentnou korekciou trajektórie a nového režimu Golf Swing. 

outdoor, sport
Zdroj: Beryko.cz

Hodinky využiješ na sledovanie dôležitých dát, ako je tepová frekvencia pri cvičení, prejdená vzdialenosť, rýchlosť pohybu a spálené kalórie v reálnom čase pre väčšinu športových režimov, čo ti pomôže sledovať a zlepšovať tvoj výkon. Pomôže ti pri tom aj algorytmus stavu cvičenia PeakBeats™, ktorý vyhodnocuje špecializované dáta, ako je maximálny príjem kyslíka (VO2 Max), plná doba zotavenia, tréningová záťaž a tréningový efekt.

Dostupné od júna

Amazfit T-Rex 2 sú v predaji od 27. júna v troch farbách: čierna, zelená a zlato-čierna. Cena je stanovená veľmi prívetivo na čiastku 225 eur, za ktorú získaš prémiové materiály a spracovanie, vysokú výdrž a najmodernejšie technológie. Zaobstarať si ich môžeš u predajcov elektroniky alebo na oficiálnom e-shope Amazfit.

kúp si hodinky
smartwach, hodinky
Zdroj: Beryko.cz
Domov
Zdieľať
Diskusia