Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Gabriela Kajtárová
5. júna 2022, 11:30
Čas čítania 1:51

Stĺpček Gabriely Kajtárovej: O tom, kto nám podrží vlasy

Kategória:
Refresher
Uložiť Uložené
Stĺpček Gabriely Kajtárovej: O tom, kto nám podrží vlasy
Zdroj: Matej Hakár

Mám tri kamošky. Spolu sme ako Sex v meste, a ak by leakla naša konverzácia, musíme emigrovať.

O láske sa hovorí stále. Píšu sa lovesongy a scenáre romantických komédií, rozpráva sa o nej hodiny v kaviarňach. Ľuďom, s ktorými tieto kávy pijeme, sa však venuje malá pozornosť.


Priateľstvo často berieme ako samozrejmosť – teda až do momentu, keď potrebujeme záchrannú sieť. Máte ozajstných priateľov? Učil nás niekto takéto vzťahy budovať?


Určite ste v tej situácii boli: prišiel rozchod. Oporné body sa vám rozsypali a vy ste ich začali zbierať s ľuďmi, ktorí vo vašom svete zostali.


Možno k vám do pol hodiny nabehol kŕdeľ kamošiek a s nimi ešte väčší počet fliaš. Možno prišiel jediný váš najlepší priateľ. Možno spolu s vami nadávali alebo len mlčali, držali vám hlavu na ramene alebo vlasy nad toaletou. Hlavné je, že boli tam. Ide o momenty, keď potrebu priateľstiev objavujeme nanovo. No nie som si istá, či to tak má byť.


Počas života som mala veľa priateliek – z detstva, z kostola, z práce. Väčšina z nich mala jednu vec spoločnú: vyparili sa, keď si našli frajera. Keď sa vydali, zľahla sa po nich zem. A nevrátili sa, kým neprišiel rozchod. A ja som bola taká istá.


Robíme niekde chybu.

Domov
Zdieľať
Diskusia