Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2022, 21:48
Čas čítania 0:52
Viktor Kniš

Rytmus zložil Molocha silnými údermi, zvíťazil na body

Rytmus zložil Molocha silnými údermi, zvíťazil na body
Zdroj: se souhlasem Matúše Zeťáka
NEWS RYTMUS
Uložiť Uložené

Moloch Vlavo ustál s Rytmusom všetky štyri kolá. Aj napriek sérii silných úderov rozhodovali body.

Rytmus si z Fight Night Challenge odnáša prvé víťazstvo. Aj keď mal v zápase proti menej skúsenému Molochovi Vlavo značne navrch, rozhodovalo sa až na body. Moloch ustál všetky štyri kolá, aj keď ho Rytmus silnými údermi viackrát zložil a raz takmer knokautoval. Po niekoľkých sekundách sa však otrepal a zápas so cťou dokončil. Rytmus sa v poslednom kole snažil využiť všetku svoju silu, aby prerazil Molochov štít. Rozhodovanie na body už mali rozhodcovia veľmi jednoduché. 

Rytmus sa po zápase poďakoval fanúšikom boxu a ocenil, ako sa športový duch rozšíril v slovenskom rape. 

Moloch Vlavo si vypýtal uznanie publika, keďže ustál zápas so služobne výrazne skúsenejším súperom. Napriek tomu si pripisuje druhú prehru vo Fight Night Challenge, prvýkrát prehral s Lakym Royalom. 

Rytmus ešte pred zápasom hovoril, že výzvu na zápas s Molochom prijal aj pre jeho opakované spájanie sa s neonacistami. 

Odporúčané
Rytmus a Moloch Vlavo sa pobijú v ringu. Raperi zavŕšia boxerským zápasom dekádu beefov Rytmus a Moloch Vlavo sa pobijú v ringu. Raperi zavŕšia boxerským zápasom dekádu beefov 19. apríla 2022, 18:15

Krátko pred parlamentnými voľbami v roku 2020 vydal Moloch Vlavo dve agitačné skladby o láske k vlasti, za ktoré mu zaplatila politická strana ĽSNS. Tú vedie odsúdený neonacista Marian Kotleba, ktorý bol v tom čase obžalovaný za podporovanie extrémizmu cez šeky so symbolickou hodnotou 1488 eur.

Ešte pred voľbami zverejnil vtedajší hovorca strany a kandidát na poslanca Ondrej Ďurica fotografiu z reštaurácie, na ktorej sedí Moloch Vlavo po pravici odsúdeného extrémistu Kotlebu. Aj Ondrej Ďurica je odsúdený neonacista.

Domov
Zdieľať
Diskusia