Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. apríla 2022, 12:41
Čas čítania 0:47
Adam Novosad

VIDEO: Johnny Depp sa schuti zasmial, keď právnik Amber Heard náhle namietal proti vlastnej otázke. Zaskočil aj sudkyňu

NEWS JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Právnik Amber Heard sa pokúsil zastaviť výpoveď svedka, ktorému položil otázku on sám.

Herca Johnnyho Deppa rozosmial právnik Amber Heard, keď na súdnom pojednávaní podal námietku proti vlastnej otázke, ktorú svedkovi sám položil. Na súde, kde sa Depp snaží od svojej bývalej partnerky vysúdiť 50 miliónov dolárov za krivé obvinenia a zničenie imidžu, svedčil správca hercovho domu Ben King.

Odporúčané
VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? VYSVETĽUJEME: Ako to, že sa Johnny Depp a Amber Heard znova súdia, koľko bude pojednávanie trvať a čo zásadné povedali svedkovia? 22. apríla 2022, 9:30

Keď King začal rozprávať o tom, ako počul, že Depp prišiel o konček prsta pri incidente, právnik Amber Heard zostal zaskočený a chcel ho zastaviť. Advokát Ben Rottenborn vzniesol námietku, že King rozpráva iba o „dôkazoch z počutia“, a teda o klebetách, ktoré sa podľa Rottenborna nezakladajú na pravde.

Samotná sudkyňa reagovala prekvapene. „Počkajte, veď tú otázku ste položili vy,“ povedala právnikovi, čo rozosmialo Johnnyho Deppa. Kamera zachytila, ako sa Depp chytil za hlavu a sklonil ju, pretože sa mu na tvári objavil široký úsmev, rovnako ako hercovmu právnikovi.

Depp vo svojej záverečnej reči uviedol, že sa vo vzťahu s Amber Heard stal „obeťou domáceho násilia“ a žiada odškodné za článok, ktorý Heard publikovala v roku 2018 vo Washington Post, kde ho bez uvedenia mena obvinila z násilia. Herec uviedol, že tieto obvinenia trvalo poškodili jeho profesionálnu reputáciu.

Domov
Zdieľať
Diskusia