Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. marca 2022, 14:24
Čas čítania 1:33
Martin Adam Pavlík

Na facku Willa Smitha reagujú aj MMA zápasníci. Jake Paul už štandardne núka hercom platený vzájomný zápas v boxe

Na facku Willa Smitha reagujú aj MMA zápasníci. Jake Paul už štandardne núka hercom platený vzájomný zápas v boxe
Zdroj: Getty Images/Neilson Barnard/Getty Images/Mike Ehrmann
FILMY A SERIÁLY CHRIS ROCK MMA OSCAR 2022 UFC WILL SMITH
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Ironickú poznámku si neodpustil ani prezident UFC Dana White.

Facku, ktorú herec Will Smith uštedril moderátorovi Chrisovi Rockovi na 94. ročníku udeľovania Oscarov, si všimla aj komunita zápasníkov či iné osobnosti zo sveta bojových športov. Portál LowKickMMA spravil súhrn reakcií rôznych UFC bojovníkov. 

Jon Jones, ktorého väčšina MMA komunity považuje za najlepšieho zápasníka všetkých čias, napísal na Twitter: „Will Smith je gangster za to, čo spravil. Chris Rock bol však dokonalý profesionál v tom, ako pokračoval.“


Pochvalný príspevok pridal aj bývalý šampión strednej váhy UFC a súčasný komentátor organizácie Michael Bisping, ktorý napísal: „Will Smith je k*rva legenda.“ Jeho názor však rozhodne nezdieľa súčasná štvorka strednej váhy v UFC Sean Strickland, ktorý sa do herca poriadne obul.




„Nas*ať na Willa Smitha, tento su*in syn sa dostane na pódium po tom, čo udrie muža do tváre a začne plakať, zatiaľ čo dav jasá... Prekliaty zaostalý svet, kde to žijeme?!?! Liberálna logika, nabudúce, keď v hneve niekomu vrazím, rozplačem sa a budem hovoriť o Bohu,“ nešetril Smitha americký zápasník, známy pre ostré vyjadrenia.


K celej veci sa vyjadril aj youtuber a zatiaľ neporazený boxer Jake Paul, ktorý sa chytil príležitosti a hneď obom hercom navrhol boxerský zápas za tučný balík peňazí. „Mám 15 miliónov pre Willa Smitha a 15 miliónov pre Chrisa Rocka, ak sú pripravení si to rozdať. Poďme do toho v auguste,“ napísal Paul. 



K oscarovému incidentu sa uštipačne vyjadril aj prezident UFC Dana White, ktorý celú vec okomentoval: „Konečne tu boli Oscary, na ktoré sa oplatilo pozerať. Chris Rock má inak slušnú bradu,“ napísal White na Twitteri. 

Domov
Zdieľať
Diskusia