Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2022, 10:45
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Ana de Armas ako sexi manipulátorka hrá v Deep Water s Benom Affleckom zvrátenú hru na život a na smrť

VIDEO: Ana de Armas ako sexi manipulátorka hrá v Deep Water s Benom Affleckom zvrátenú hru na život a na smrť
Zdroj: Hulu
FILMY A SERIÁLY ANA DE ARMAS BEN AFFLECK DEEP WATER
Uložiť Uložené

Sleduj videopozvánku na erotický triler s Anou de Armas a Benom Affleckom.

Streamovacia spoločnosť Hulu, ktorá patrí pod Disney, zverejnila vzrušujúci trailer na erotický psychologický triler Deep Water. Všetko nasvedčuje tomu, že môžeme čakať sexom nabité napätie a skvelú zápletku. Hlavnými hviezdami filmu sú Ana de Armas a Ben Affleck. 


V snímke hrajú manželský pár, ktorý sa rozhodne tolerovať jeden druhému rôzne aféry. Ana de Armas si teda v traileri užíva, čo sa dá a s kým sa dá. Koketuje jedna radosť a zámerne provokuje manžela, ktorý sa frustrovane na všetko z diaľky prizerá. Pohár trpezlivosti však pretečie, keď príde k záhadnému úmrtiu jedného z milencov.

Z traileru vidno, že v trileri si zahral jedného z milencov nevernice aj herec Jacob Elordi, ktorého určite poznáš z populárneho seriálu Euphoria, kde stvárnil jednu z najnenávidenejších postáv Nata Jacobsa.

O réžiu filmu Deep Water sa postaral 81-ročný Adrian Lyne. Ten v minulosti nakrútil napríklad kultový erotický triler Nine 1/2 Weeks (zahrali si v ňom Mickey Rourke a Kim Basinger) či ďalšie vydarené snímky ako Fatal Attraction, Lolita, Unfaithful alebo Jacob's Ladder. Jeho novinka bude mať premiéru 18. marca na Hulu.

Domov
Zdieľať
Diskusia